Κόσμος κάθεται σε καταστήματα εστίασης, σε εξωτερικό χώρο, στην Κόρινθο, την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021. Άνοιξε η εστίαση, χωρίς μουσική, με τραπεζοκαθίσματα αποκλειστικά σε ανοικτό χώρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
Ανοιχτά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα καθώς η αργία του Αγίου Πνεύματος Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τον ιδιωτικό τομέα. Ωστόσο δεν θα λειτουργήσουν τα καταστήματα των πόλεων στις οποίες η ημέρα έχει καθιερωθεί ως εθιμική αργία και τηρείται στο σύνολο των τοπικών επιχειρήσεων.
Για τις τράπεζες η ημέρα του Αγίου Πνεύματος είναι επίσημη τραπεζική αργία, οπότε θα είναι κλειστές ενώ κλειστό θα είναι και το Δημόσιο.
Αναφορικά με τα εμπορικά καταστήματα, τα περισσότερα λειτουργούν κανονικά εκτός και αν οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι έχουν λάβει διαφορετική απόφαση.
Κανονικά ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, με τους καταναλωτές να μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους.
Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2027 έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή myCAR της…
«Η πατρίδα μας δεν μπορεί να αρκείται στην εισαγωγή και στη χρήση τεχνολογιών που δημιουργούν…
Το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ και τη σημασία του για τη χώρα μας…
Καθηγητής λυκείου στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη μετά από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι τη χαστούκισε έπειτα από…
Την άμεση απόσυρση διαδικτυακών διαφημίσεων που προωθούν ιατρικές υπηρεσίες με προσφορές και εκπτώσεις, στο πλαίσιο…
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος σχολίασε την ομιλία του υπουργού Εθνικής Οικονομίας…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ