Χιλιάδες επισκέπτες στην έκθεση «ΟιΝοτικά» - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επιχειρησεις

Χιλιάδες επισκέπτες στην έκθεση «ΟιΝοτικά»

Χιλιάδες επισκέπτες και πολλές επιχειρήσεις έχουν επισκεφθεί ήδη την έκθεση «ΟιΝοτικά», στην οποία συμμετέχουν 32 οινοποιεία του νησιού

Συνεχίζεται λοιπόν και σήμερα η Έκθεση Κρητικού κρασιού «ΟιΝοτικά», στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ) στις Γούρνες Ηρακλείου, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Σήμερα η έκθεση κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά ανοίγει τις πόρτες για το επαγγελματικό κοινό από τις 12μμ.

Ενώ το workshop food and wine pairing που θα κλείσει την έκθεση ΟιΝοτικά θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 – 21:00!

Ο Ελευθέριος Χανιαλίδης καλύτερος Έλληνας sommelier για το 2020 συναντάει τον sommelier και εκπαιδευτή, Γιώργο Λούκα και μαζί συνδυάζουν κρητικές ποικιλίες κρασιού με διεθνή κουζίνα. Ένα οινογαστρονομικό ταξίδι στον κόσμο με αφετηρία την Κρήτη.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και οινόφιλους.

Μεγαλη επιτυχία

Η τριήμερη έκθεση σημειώνει μεγάλη επιτυχία και αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δικτύου οινοποιών. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επισκέφθηκε χθες Κυριακή τον χώρο της έκθεσης, μίλησε με τον πρόεδρο του δικτύου Νίκο Δουλουφάκη με τους εκθέτες Οινοποιούς, με επισκέπτες, και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιτυχία του θεσμού αλλά και στις στοχευμένες δράσεις που γίνονται για την περαιτέρω ανάδειξη και εμπορική επιτυχία των Κρητικών κρασιών.

«Οι Οινοποιοί της Κρήτης καταβάλλουν σπουδαία προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για την επιτυχή ανάδειξη του Κρητικού Αμπελώνα και των τοπικών ποικιλιών, του πολιτισμού, της  παράδοσης. Τους αξίζουν συγχαρητήρια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Η Περιφέρεια Κρήτης,  πρόσθεσε, «συνεργάζεται και στηρίζει κάθε προσπάθεια και δράση που αναδεικνύει και προβάλλει τα Κρητικά προϊόντα, τον πρωτογενή τομέα του νησιού, τις καλλιέργειες, την επιχειρηματικότητα-μεταποίηση. Επενδύουμε στο τρίπτυχο Ποιότητα, Ταυτότητα, Ανταγωνιστικότητα, των προϊόντων μας, ενώ παράλληλα σε συνεργασία με τους φορείς  υλοποιούμε το «πάντρεμα» του αγροτικού τομέα με τον πολιτισμό και τον τουρισμό».

Ο πρόεδρος του δικτύου Οινοποιών  Ηρακλείου Νίκος Δουλουφάκης  επεσήμανε από την πλευρά του ότι, η Περιφέρεια, οι φορείς, ο  κόσμος, έχουν αγκαλιάσει για μια ακόμη χρονιά την έκθεση. Είναι είπε, μια επιτυχημένη κάθε χρόνο έκθεση θεσμός που οι οινοποιοί  θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν μας σε εκθέσεις εντός και εκτός Κρήτης, αλλά και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα στην δήλωση του ο Νίκος Δουλουφάκης πρόεδρος ΔΣ Δικτύου Οινοποιών Νομού Ηρακλείου ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας. Φροντίσαμε να δώσουμε μεγάλη έμφαση στα σεμινάρια και στην εκπαίδευση του καταναλωτικού κοινού αλλά και του επαγγελματία. Συνεργαζόμαστε επίσης με την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόοων και το Wines of Crete, στηρίζει την προπόνηση της Εθνικής ομάδας Sommelier που βρίσκονται στο νησί μας. Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μιας και η έκθεση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε επισκεψιμότητα. Ευχαριστούμε πολύ και την Περιφέρεια Κρήτης που πάντα στέκεται  δίπλα στο κρητικό κρασί και το Δίκτυο Οινοποιών, αλλά και τους χορηγούς μας που τόσα χρόνια μας στηρίζουν.»

 

 

Share
Ετικέτες: οινοτικά

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ