Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: «Στο ίδιο έργο θεατές» - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επιχειρησεις

Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: «Στο ίδιο έργο θεατές»

Την οργή και την αγανάκτηση του εμπορικού κόσμου των Χανίων εκφράζει σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν από το νέο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το νομό.

«Για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Για ακόμα  μια φορά η πόλη μας δείχνει ανοχύρωτη σε κομβικά σημεία και επιχειρήσεις και κόποι χρόνων γίνονται νερό που τα παίρνει στο διάβα του», τονίζεται στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος κάνει λόγο για ανευθυνότητα και προχειρότητα των αρμοδίων, τονίζοντας ότι οι αρμόδιοι κάνουν επαναλαμβανόμενα λάθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές!Για ακόμα  μια φορά η πόλη μας δείχνει ανοχύρωτη σε κομβικά σημεία και επιχειρήσεις και κόποι χρόνων γίνονται νερό που τα παίρνει στο διάβα του.

Η ανευθυνότητα και η προχειρότητα των αρμοδίων που εν τέλει μοιάζουν αναρμόδιοι να κάνουν απλά το καθήκον τους. Αυτήν την φορά δεν υπάρχει δικαιολογία. Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Όπως και η υπομονή συναδέλφων μας που καταστρέφονται με την πρώτη μπόρα του φθινοπώρου. Δεν θα σταθούμε σε καμία συγγνώμη και καμία απολογία γιατί απλά δεν είναι αρκετές να ξαναχτίσουν τους κόπους και τις αγωνίες χρόνων.

Σαν Εμπορικός Σύλλογος Χανίων στεκόμαστε στο πλευρό συναδέλφου-συναδέλφων μας-μελών μας που επλήγησαν από την πρόσφατη βροχή και καλούμε την ΔΕΥΑΧ, τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων   να πράξουν  τα αυτονόητα ο καθένας στο κομμάτι που του αναλογεί. Καμία ανοχή στην προχειρότητα καμία ανοχή στα επαναλαμβανόμενα λάθη. Οι ευθύνες είναι διαχρονικές όμως το ποτάμι (στην προκειμένη περίπτωση ο κλαδισός) δεν γυρίζει πίσω».

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ