Επέκταση του click-inside ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Επιχειρησεις

Επέκταση του click-inside ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων

Επέκταση του μέτρου του click-inside για συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων ζητά η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων σε επιστολή της προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο, καταστήματα όπως τα κοσμηματοπωλεία, τα καταστήματα παιχνιδιών, υφασμάτων και κουρτινών, επίπλων, ανθοπωλείων και τα είδη αξεσουάρ πρέπει και αυτά να μπουν στο σύστημα click-inside.

«Δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών της Ελλάδος να ανοίγει με διαφορετικούς ΚΑΔ click in shop και τα μικρά καταστήματα παιχνιδιών να είναι με click-away», αναφέρεται στην επιστολή.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Σαν Εμπορικός σύλλογος Χανίων πάντα παρεμβαίνουμε για να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις που γίνονται ειδικά στα μέτρα που αφορούν στην προστασία κατά του covid-19. Χωρίς λοιπόν να παραβλέπουμε την επικινδυνότητα του covid-19, θεωρούμε πως υπάρχει μια αδικία στην λειτουργία της αγοράς στις κόκκινες περιοχές (περιοχές αυξημένου κινδύνου) που πρέπει να διορθωθεί.

Τα κοσμηματοπωλεία, τα καταστήματα παιχνιδιών, υφασμάτων και κουρτινών, επίπλων, ανθοπωλείων και τα είδη αξεσουάρ πρέπει και αυτά να μπουν στο σύστημα click-inside. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ούτε συνωστισμός υπάρχει σε αυτά τα καταστήματα ούτε κίνδυνος μετάδοσης του covid-19.

Δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών της Ελλάδος να ανοίγει με διαφορετικούς ΚΑΔ click in shop και τα μικρά καταστήματα παιχνιδιών να είναι με click-away.Θεωρούμε πώς πρέπει άμεσα να αλλάξει και το click away να γίνει click inside για να σωθούν χιλιάδες επιχειρήσεις που απειλούνται με οριστικό λουκέτο τους προσεχείς μήνες».

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ