Το Δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ από τη ΔΥΠΑ θα καταβληθεί, σύμφωνα με τον διοικητή της ΔΥΠΑ, Σπύρο Πρωτοψάλτη την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024.
Παράλληλα, την ίδια ημερομηνία αναμένεται να ξεκινήσει και η προπληρωμή για το Δώρο Χριστουγέννων στους τακτικά επιδοτούμενους ανέργους, στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας και στους δικαιούχους του επιδόματος γονικής αδείας.
Οσοι εκ των ως άνω έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα των προπληρωμών θα δουν τα χρήματα μετά την εκπλήρωση της συγκεκριμένης υποχρέωσης.
Να σημειωθεί ότι για την καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων, θα πρέπει ο άνεργος να παίρνει επίδομα ανεργίας ή να έχει λάβει επίδομα ανεργίας για κάποιο διάστημα από την 1η Μαΐου 2024 και μετά.
Τα επιδόματα και το Δώρο Χριστουγέννων θα πιστωθούν αυτόματα, με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, ενώ δεν υπάρχει λόγος προσέλευσης των δικαιούχων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΔΥΠΑ.
Να σημειωθεί ότι οι πληρωμές θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή από τον ΟΑΕΔ.
Την μετάθεση για τις 10 Νοεμβρίου 2026 της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων Βασικής Εισοδηματικής…
Επίδομα ύψους 1.000 ευρώ για κάθε νέα γέννηση δημότη, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων, καθιερώνει ο Δήμος…
Ο Πάπας Λέων υποβλήθηκε την Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρέθηκε ο κάτω…
Ο Περιφερειάρχης Αττικής κρούει τον κώδωνα κινδύνου για την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται…
Σε ατομική ειδοποίηση προς 450 πρατηριούχους καυσίμων που δεν έχουν ολοκληρώσει την επικαιροποίηση και οριστικοποίηση…
Με συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι της 21ης Οκτωβρίου 2026 στα Προπύλαια στην Αθήνα και…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ