Όπως προβλέπει ο προγραμματισμός του e-ΕΦΚΑ, η πρώτη πίστωση των επιδομάτων θα γίνει την Τετάρτη, 5 Αυγούστου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των μισθωτών εργαζομένων μητέρων και των μη μισθωτών (ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτισσών) που έλαβαν συνολικά 119 ημέρες άδειας κυοφορίας και λοχείας (56 + 63) και των οποίων η αίτησή τους οριστικοποιήθηκε από τις 16 Ιουλίου 2026 έως και τις 30 Ιουλίου 2026.
Την Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2026 θα καταβληθεί το επίδομα μητρότητας σε εκείνες που υπέβαλαν σχετική αίτηση και η οριστικοποίηση της γίνεται από τις 31 Ιουλίου 2026 έως και τις 13 Αυγούστου 2026.
Mε το πρώτο κουδούνι να χτυπά την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026, πολλοί εργαζόμενοι γονείς αναζητούν…
Ανοίγει σήμερα στις 11:00, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό…
Θεσσαλονίκη: Κάρτες για δωρεάν μετακίνηση με την αστική συγκοινωνία σε πάνω από 4.000 μαθητές Δευτεροβάθμιας…
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) υπενθυμίζει σε γονείς,…
Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη από ανακοπή καρδιάς…
Έρευνα της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Εγκληματικές Δραστηριότητες, γνωστή και ως Αρχή για το…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ