Καθαρά Δευτέρα: Ποια καταστήματα και τι ώρες θα λειτουργήσουν - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Εργασιακά

Καθαρά Δευτέρα: Ποια καταστήματα και τι ώρες θα λειτουργήσουν

Μερικές ώρες πριν την Καθαρά Δευτέρα και οι καταναλωτές ενδέχεται να θελήσουν να κάνουν μερικά ψώνια για να «ενισχύσουν» το σαρακοστιανό τραπέζι .

Σερ αυτό το πλαίσιο, ανοικτά θα είναι το βράδυ της Κυριακής 1 Μαρτίου 2020, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και παραμονή της Καθαράς Δευτέρας, η ψαραγορά στη Βαρβάκειο και η Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη.

Τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη (ΟΚΑΑ) θα μείνουν ανοικτά την Κυριακή 1-3-2020 με ωράριο έως τις 12 τη νύχτα, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 6 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 2-3-2020 και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ωστόσο κάποιες επιχειρήσεις θα παραμείνουν συνέχεια ανοικτά μέχρι το μεσημέρι χωρίς να κλείσουν καθόλου.

Η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα ανοίξει στις 9 το βράδυ και τα μαγαζιά της θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Ανοιχτά θα είναι, επίσης, την Καθαρά Δευτέρα 2-3-2020 και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές. Σε ότι αφορά στα σούπερ μάρκετ, αυτά παραμένουν κλειστά (όπως πέρσι) στην Αθήνα,

Σημειώνεται, επίσης, πως η Καθαρά Δευτέρα, δεν θεωρείται εξαιρέσιμη αργία για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα. Συνεπώς, επιτρέπεται η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων και η απασχόληση των μισθωτών είναι νόμιμη, χωρίς να δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.

Η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας δεν χαρακτηρίζεται ως αργία, παρά μόνο εάν προβλέπεται σε συλλογική σύμβαση ή υπάρχει σχετική νομοθετική πρόβλεψη.

Share

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ