Κραυγή αγωνίας από τα Έργατικά Κέντρα

Κραυγή αγωνίας από τα Έργατικά Κέντρα

31 Ιουλίου 2020

Επιστολή στον πρόεδρο της ΠΕΔ, Γιάννη Κουράκη έστειλαν τα εργατικά κέντρα της Κρήτης προκειμένου να ληφθεί μέριμνα από τους δήμους της Κρήτης για την ανακούφιση των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο. Συγκεκριμένα ζητούν οι δήμοι να προχωρήσουν σε οικονομικές μειώσεις, νερού και τελών, για να μπορέσουν να «σταθούν στα πόδια» τους τα νοικοκυριά που το εισόδημα τους εξαρτάται από την τουριστική δραστηριότητα.

Αναλυτικά η επιστολή

«Κ. Πρόεδρε,

Με αφορμή τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, αυτές  της οικονομικής κρίσης, που επέφερε η πανδημία, έχοντας ως  αποτέλεσμα πολλά νοικοκυριά και ιδιαίτερα στους εποχικά εργαζόμενους  και ανέργους, να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές καθημερινές τους ανάγκες, τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης θέλουν να σας ενημερώσουν ότι πολλοί συνάδελφοι εργαζόμενοι στον τουρισμό δεν έχουν ενταχθεί στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, παραμένουν άνεργοι, με ότι τραγικές συνέπειες έχει αυτό,   για αυτούς και τις οικογένειες τους.

Επίσης την κρίση αυτή δεν θα την περάσουν μόνο οι εποχικά εργαζόμενοι αλλά και όλοι εργαζόμενοι στους οποίους θα κλείσουν οι επιχειρήσεις λόγο έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, αλλά και όλοι αυτοί που για τον ίδιο λόγο θα εργαστούν μειωμένα.

Ζητούμε από τους Δήμους του νησιού,  να προχωρήσουν σε οικονομικές μειώσεις (νερού, τελών), έτσι ώστε να δοθεί μία ανάσα στα παραπάνω νοικοκυριά.

Για όλα τα παραπάνω που σας αναφέρουμε ζητάμε  να ορίσετε συνάντηση, ώστε να συζητηθούν εκτενέστερα τα παραπάνω ζητήματα που αφορούν μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας.»

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<