Με την συμμετοχή άνω των 300 επιχειρήσεων και με περισσότερες από 8.000 ευκαιρίες απασχόλησης ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο (24.1.2026), η επετειακή 50ή «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Περιστέρι.
Η διήμερη εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που άρχισε χθες, Παρασκευή (23.1.2026), υποδέχθηκε ήδη χιλιάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν ευκαιρίες απασχόλησης.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη διήμερη εκδήλωση για την απασχόληση στην πρωτεύουσα που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι), μετατρέποντας τον χώρο σε έναν ανοιχτό κόμβο επαγγελματικών ευκαιριών, άμεσων συνεντεύξεων και ουσιαστικής επαφής μεταξύ υποψηφίων και επιχειρήσεων.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν περισσότερες από 300 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, οι οποίες προσφέρουν συνολικά πάνω από 8.000 θέσεις εργασίας, καλύπτοντας όλα τα επίπεδα προσόντων και ειδικοτήτων.
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη επιχειρήσεων, να καταθέσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και να συμμετάσχουν επιτόπου σε αρχικές συνεντεύξεις εργασίας, χωρίς την ανάγκη προκαθορισμένου ραντεβού.
Σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η νέα υπόθεση μεγάλης φορολογικής απάτης…
Η Πολεμική Αεροπορία διοργανώνει, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της Αρχαγγέλου…
Συστάσεις προς τους πολίτες απευθύνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), καλώντας τους να είναι…
Ένα σχετικά άγνωστο ψηφιακό εργαλείο, που βρίσκεται στην πλατφόρμα PosoKanei.gov.gr, μπορεί να βοηθήσει τους καταναλωτές…
Διαφορετικός είναι ο τρόπος αμοιβής των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα κατά την αργία της 28ης…
Περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας θα παρουσιάσουν πάνω από 30 επιχειρήσεις στην 59η «Ημέρα Καριέρας»…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ