Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας την Μ.Πέμπτη στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», υπογράμμισε ότι τα κυβερνητικά μέτρα για τους μακροχρόνια ανέργους αφορούν συνολικά 500.000 ανθρώπους.
Το επίδομα των 400 ευρώ αφορά περίπου 155.000 μακροχρόνια άνεργους, αλλά τα υπόλοιπα μέτρα συμπεριλαμβανομένων και των προγραμμάτων εύρεσης θέσεων εργασίας, αφορούν περίπου μισό εκατομμύρια μακροχρόνια άνεργους.
Η κ. Μιχαηλίδου, εξήγησε ποιοι δικαιούνται το επίδομα των 400 ευρώ, αλλά επεσήμανε πως το μέγεθος των παροχών από τα κυβερνητικά μέτρα συναρτάται από τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας μας.
Την Τετάρτη 30/9/2026 θα καταβληθούν τα επιδόματα για τον μήνα Σεπτέμβριο, συνολικού ύψους 258.869.403 ευρώ…
Παράταση μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2026, έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών στις Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού για την…
Την πρόσκληση για την πρόσληψη εμπειροτεχνών ιδιωτών μουσικών (ΕΜ16) στα Μουσικά Σχολεία για το διδακτικό…
Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3ΓΒ/2026 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση…
Το δεύτερο βίντεο της καμπάνιάς του για τις δυνατότητες αξιοποίησής της περιουσίας του ΕΦΚΑ προς…
«Λήξαν» χαρακτήρισε το θέμα, που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ