Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Απριλίου 2020, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα τραπεζικά καταστήματα και στα ΑΤΜ, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).
Συγκεκριμένα, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:
Οι συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν στις 24 Μαρτίου 2020, ημέρα Τρίτη, αντί της 26ης Μαρτίου 2020.
Οι συντάξεις του δημοσίου θα καταβληθούν στις 27 Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή, αντί της 30ής Μαρτίου 2020.
Οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες, ΔΕΗ και ΟΤΕ, θα καταβληθούν στις 30 Μαρτίου 2020, ημέρα Δευτέρα.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο της τρίτης δέσμης οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορωνοϊού, «οι συντάξεις θα πιστωθούν στους λογαριασμούς, οι συνταξιούχοι να μην πάνε στις τράπεζες».
Πώς καθορίζεται ο μισθός ενός εργαζομένου και πώς μπορεί να διαπιστωθεί αν αμείβεται ισότιμα για…
Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ οι αναμορφωμένοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ωφελουμένων και αποκλειομένων για το…
Ουσιαστική ενίσχυση της ρευστότητας των επαγγελματιών αγροτών φέρνει από την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, η διάθεση…
Στα 5 ευρώ για 50 λίτρα βενζίνης, στα 10 ευρώ για την ίδια ποσότητα ντίζελ…
Κατά περίπου 6% μειώθηκε η μέση δαπάνη ανά ταξιδιώτη τον Αύγουστο του 2026, καθώς ο…
Θετικός στην προοπτική επέκτασης του Κέντρου Υγείας Βάμου εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης, κατά…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ