Οικονομία

Κοινωνικός Τουρισμός 2025: Τεράστια τα προβλήματα με τις αιτήσεις – «Σέρνεται» η πλατφόρμα, χιλιάδες δικαιούχοι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση!

Το «Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2025-2026» είναι σε εξέλιξη. Η πλατφόρμα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) βρίσκεται σε λειτουργία από την περασμένη Τρίτη 7 Μαϊου προκειμένου να υποβληθούν οι αιτήσεις των δικαιούχων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν έως και σήμερα, Δευτέρα 12/5, προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις 300.000 επιταγές διακοπών (Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.).

Τα ΑΦΜ που τελειώνουν σε (2,3,4,5,6, 7,8 & 9 ) μπορούν να υποβάλουν την αίτηση σήμερα, Δευτέρα, μέχρι τις 23:59.

Το θέμα, βέβαια, είναι ότι το όλο σύστημα «σέρνεται» και παρατηρείται τεράστια δυσκολία έως αδυναμία για να προχωρήσει μία αίτηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν καταγγελίες πως από την Κυριακή έως και αυτή την ώρα παρουσιάζονται τεράστια προβλήματα και η πλατφόρμα για τις αιτήσεις δεν ανοίγει ή όταν ανοίξει, «πετάει» έξω τους χρήστες!

Προφανώς υπάρχει τεράστιος όγκος ενδιαφερόμενων για το πρόγραμμα με αποτέλεσμα το όλο σύστημα να «υπερφορτώνεται» από τη μαζική είσοδο σε αυτό. Βέβαια, δεν είναι δικαιολογία, αφού θα έπρεπε να είχαν φροντίσει γι αυτό αφού ξέρουν ότι το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού συγκεντρώνει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Kαυσόξυλα: Που θα κυμανθούν οι τιμές τους στην εφετινή χρονιά

Σε εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, όπως τα καυσόξυλα και το πέλετ, στρέφονται ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά,…

23/09/2026

ΕΟΠΠΕΠ: Την 1η εβδομάδα του Οκτωβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για πιστοποίηση αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους ΕΠΑΛ

Ο ΕΟΠΠΕΠ αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου να ανοίξει τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για…

23/09/2026

Βενζίνη: Παραμένει στα 2,20 η μέση τιμή της – Πότε αναμένεται να υποχωρήσει

Μικρή υποχώρηση καταγράφεται στις διεθνείς τιμές ενέργειας, η αποκλιμάκωση, ωστόσο δεν έχει περάσει στην ελληνική…

23/09/2026

ΔΥΠΑ: Συνολικά 103 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Οκτώβριο

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) προγραμματίζει για τον Οκτώβριο τη διεξαγωγή 103 εργαστηρίων ομαδικής συμβουλευτικής,…

23/09/2026

Σχολικά γεύματα: Ανακοινώθηκαν τα 1.982 Δημοτικά Σχολεία που εντάσσονται στο πρόγραμμα

Σε 1.982 Δημοτικά Σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» κατά…

23/09/2026

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ