Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης ο αριθμός των αιτήσεων που είχαν υποβληθεί οριστικά στην πλατφόρμα του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ» είχε φθάσει τις 11.397.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) του υπουργείου Οικονομικών στην πλατφόρμα είχαν εισέλθει 34.494 φορολογούμενοι, εκ των οποίων 27.661 είχαν άρει το απόρρητό τους.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ» μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΓΔΙΧ, www.keyd.gov.gr. Εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, θα λάβουν την κρατική επιδότηση για συνολικά 9 μήνες. Η καταβολή της επιδότησης ξεκινά αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου αναστολής πληρωμών.
Στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΓΔΙΧ, www.keyd.gov.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές ερωταπαντήσεις με παραδείγματα, καθώς και τον οδηγό χρήσης της πλατφόρμας, στον οποίο περιγράφεται βήμα-βήμα, με εικόνες, η διαδικασία υποβολής της αίτησης.
Για παροχή πληροφοριών οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στον τηλεφωνικό αριθμό 213.212.57.30, ώστε να κλείσουν (τηλε) συνάντηση και να εξυπηρετηθούν από ένα εκ των 50 Κέντρων – Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, τα οποία λειτουργούν πανελλαδικά.
Συγκέντρωση σχολικών ειδών για μαθητές-πρόσφυγες που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το…
«Έχουμε κρατήσει δημοσιονομικές εφεδρείες, για να έχουμε επιλογές όταν οι συνθήκες δυσκολεύουν. Οι διεθνείς κρίσεις…
Το χρονικό των ελέγχων που διενήργησε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου…
Αναρτήθηκαν την Τετάρτη (16.9.2026) οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των ωφελούμενων και των αποκλειόμενων για το…
Νέους κανόνες για την προστασία των ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα πρόκειται να προτείνει αύριο, Πέμπτη,…
Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 11 ατόμων, προχωρά ο Δήμος Ζωγράφου,…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ