Λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, που φέτος γιορτάζεται στις 5 Απριλίου 2026, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία των τραπεζών και στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές.
Συγκεκριμένα, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρηθούν την Παρασκευή 3 Απριλίου και τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2026 θα εκτελεστούν την Τρίτη 7 Απριλίου, η οποία αποτελεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Οι άμεσες συναλλαγές (instant transfers) και οι μεταφορές μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας θα πραγματοποιούνται κανονικά, με τον δικαιούχο να λαμβάνει αμέσως την πίστωση.
Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών, η ημερομηνία καταχώρησης στο αρχείο μισθοδοσίας πρέπει να οριστεί η Τρίτη 7 Απριλίου 2026.
Tην ανάγκη επανεξέτασης του νέου συστήματος αξιολόγησης των παρόχων του ΕΟΠΥΥ από τους ασφαλισμένους επισημαίνει…
Αντίστροφα μετρά η αγορά για την Black Friday 2026, με τις επιχειρήσεις να προετοιμάζουν τις…
Οι αδήλωτες και απλήρωτες υπερωρίες εξακολουθούν να βαραίνουν την αγορά εργασίας, όπως προκύπτει από τα…
Ένα εκτεταμένο κύκλωμα «αχυρανθρώπων» και εταιρειών «φαντάσματα», που τα τελευταία τρία χρόνια χρησιμοποίησε 4.200 ΑΦΜ…
Τον «κουμπαρά» της νέας γενιάς θεσπίζει το νομοσχέδιο του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κυριάκου Πιερρακάκη για…
Μια προσφορά «5+1 δώρο» που αποδεικνύεται 105% ακριβότερη ανά λίτρο, μια μεγαλύτερη συσκευασία καφέ που…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ