Πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη (05/11) αναμένεται να αναρτηθούν τα τέλη κυκλοφορίας 2026 από το υπουργείο Οικονομικών.
Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myCAR με τους κωδικούς τους και να κατεβάσουν τον νέο λογαριασμό, με την προθεσμία πληρωμής να λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2025.
Όπως και πέρυσι, τα ποσά παραμένουν «παγωμένα», χωρίς αυξήσεις, ενώ τα πρόστιμα για όσους καθυστερήσουν να τα πληρώσουν, αρχίζουν από 25% και φτάνουν έως και το 100% του ποσού.
Όσα κυκλοφόρησαν μετά την 1η Νοεμβρίου 2010 έως την 31η Δεκεμβρίου 2020, πληρώνουν με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας.
Με βάση το ισχύον σύστημα κυρώσεων, τα πρόστιμα για όσους καθυστερήσουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας (μετά το τέλος Δεκεμβρίου) είναι κλιμακωτά:
Αν η καταβολή ολοκληρωθεί έως και την 31η Ιανουαρίου 2025, οι κάτοχοι υποχρεούνται να πληρώσουν επιπλέον 25% από το ποσό των τελών κυκλοφορίας 2025.
Από την 1η Μαρτίου 2025, τα ποσά των τελών κυκλοφορίας διπλασιάζονται.
Όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων κρίνουν ότι επιθυμούν να θέσουν σε ακινησία το αυτοκίνητό τους, μη πληρώνοντας τα τέλη κυκλοφορίας, μπορούν να το πράξουν κι εφέτος με ηλεκτρονικό τρόπο.
Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…
Προπτυχιακά Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…
Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…
Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…
Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ