Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Κασσελάκη - voucherergasia.gr
Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Κασσελάκη

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (1/11) η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στο μέτωπο της Οικονομίας.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Στέφανο Κασσελάκη για τις συζητήσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και για τις προοπτικές μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, καθώς και για τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι πάντα στη διάθεση του Στέφανου Κασσελάκη, όπως και των άλλων πολιτικών αρχηγών, για την ενημέρωσή τους.

Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε στο γραφείο του στη Βουλή τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ευχήθηκε «καλό μήνα και καλή αρχή».

Στον διάλογο που ακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη, αν έχει προσαρμοστεί στα πράγματα και στους καινούριους χώρους. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι έχει εξοικειωθεί στο κομματικό περιβάλλον και στην Ελλάδα.

Η πρώτη τους συζήτηση μπροστά στις κάμερες επικεντρώθηκε στους απόδημους. «Έχουμε ευθύνη να φέρουμε τους απόδημους πίσω. Είναι εθνική ευθύνη και εθνικό στοίχημα, οι απόδημοι να μπορούν να προσφέρουν σε μία χώρα με ισονομία και ισοπολιτεία», είπε ο χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι «έχει γίνει μία καλή αρχή με το νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες που είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικούς καταλόγους της πατρίδας μας και κατοικούν στο εξωτερικό να ψηφίζουν από τον μόνιμο τόπο διαμονής τους». «Σε αυτό τουλάχιστον έχουμε ένα εθνικό χρέος όλα τα κόμματα να κινητοποιήσουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ