Εγκρίθηκε από το Α.Σ.Ε.Π. και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους της Δ.ΥΠ.Α (www.dypa.gov.gr) και του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr), η Δημόσια Πρόσκληση της Δ.ΥΠ.Α. Νο 11/2026 (ΑΔΑ: ΕΠ7Δ4691Ω2-ΔΝΧ), για την τοποθέτηση ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο υλοποίησης του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης για 1.000 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης) ηλικίας 25-54 ετών στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – Δ.ΥΠ.Α.».
Δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι άνεργοι πτυχιούχοι ΠΕ και ΤΕ που είναι εγγεγραμμένοι στο Ψηφιακό Μητρώο Ανέργων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α).
Οι άνεργοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο έως και την Τρίτη 18-08-2026 και ώρα 23:59, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISnet ή τους κωδικούς Δ.ΥΠ.Α, μέσω gov.gr στη διεύθυνση:
https://vet.dypa.gov.gr/dypa-app
Με την αίτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν μία (1) μόνο κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ / ΤΕ) και ειδικότητα από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Γ της Δημόσιας Πρόσκλησης 11/2026 και μια (1) υπηρεσία τοποθέτησης της Δ.ΥΠ.Α.
Επισημαίνεται ότι τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, ανά ειδικότητα, καθώς και τα δικαιολογητικά απόδειξης αυτών αναφέρονται στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Δ και Ε της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ στην ιστοσελίδα της Δ.ΥΠ.Α (www.dypa.gov.gr).
Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στο πλήρες κείμενο της Δημόσιας Πρόσκλησης 11/2026.
Σφοδρή αντίδραση προκαλεί στους κόλπους της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ (νυν ΔΥΠΑ) η πρόταση του κυβερνητικού…
Στη Νίκαια τη Δευτέρα (14.09.2026), συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη θα αποχαιρετίσουν τον…
Στάσης εργασίας στην Αττική την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026, από τις 12:00 έως τη λήξη…
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση θανάτου του αγαπητού τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη, ο…
Tο Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε. αντιδρά στο νέο πλαίσιο για τις σχολικές εκδρομές, τις εκπαιδευτικές επισκέψεις…
To YΠΑΙΘΑ ανακοίνωσε ότι στις 25 Σεπτεμβρίου θα υλοποιηθεί, στα σχολεία, η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ