Μέσα στις επόμενες ημέρες, 171 επιπλέον οδηγοί θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις με τον ΟΑΣΘ, με στόχο να αρχίσουν να εργάζονται σταδιακά, από τα μέσα Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο να βρίσκονται όλοι στο τιμόνι.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την ανάρτηση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση για να προσληφθούν ως οδηγοί στον Οργανισμό, με διαδικασίες ΑΣΕΠ. Οι πίνακες κατάταξης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ, καθώς και στα γραφεία του Οργανισμού, στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, στον 5ο όροφο.
Με ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης εκφράζει την ικανοποίησή του «διότι, για μία ακόμα φορά, οι επαγγελματίες οδηγοί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του», αλλά και για το γεγονός πως «παρά το ότι διανύουμε τη θερινή περίοδο, οι διαδικασίες έτρεξαν με ταχύτατους ρυθμούς».
Δείτε περισσότερα εδώ.
Σύντομα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης της περιόδου 2026-2027, με τους…
Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν στην σελίδα της ΑΑΔΕ «myCar»τα ειδοποιητήρια πληρωμής για τα τέλη…
Επιστολή προς τους διευθυντές όλων των σχολείων των εγκαταστάσεων της Γκράβας έστειλε ο Χάρης Δούκας,…
Με αυξανόμενο ρυθμό εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τις αγροτικές…
Σε έξι μαθήματα του γυμνασίου και σε επτά Ειδικά Μαθήματα πανελλαδικώς εξεταζόμενα, θα παρέχει δωρεάν…
«Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες και σε όλους! Μπήκαμε στον Νοέμβριο και, για όσους…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ