1. Πρώτα Θέματα

Οι ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Ιουνίου 2026

Η αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις Ιουνίου 2026 έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς οι πρώτες καταβολές προγραμματίζονται για τις 26 Μαΐου 2026.

Εκείνη την ημέρα θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι των πρώην ταμείων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, καθώς και όσοι έχουν συνταξιοδοτηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2017 μέσω του ΕΦΚΑ, λαμβάνοντας κύρια και επικουρική σύνταξη.

Η δεύτερη φάση πληρωμών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου 2026 και αφορά κυρίως τους συνταξιούχους μισθωτούς. Συγκεκριμένα, θα καταβληθούν οι συντάξεις των ασφαλισμένων σε ΙΚΑ, ΝΑΤ, Δημόσιο και λοιπά ταμεία που έχουν ενταχθεί στον ΕΦΚΑ.

Την ίδια ημέρα προβλέπεται επίσης η πληρωμή των προσωρινών συντάξεων για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Αυγούστου 2026 – Δείτε αν κερδίσατε

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου η φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Αυγούστου…

24/09/2026

Στα 1.000 ευρώ η μέση σύνταξη από τον Δεκέμβριο

H εξέλιξη του πληθωρισμού, που βρίσκεται σε κομβικό σημείο λόγω της αύξησης των τιμών της…

24/09/2026

Δ. Μιχαηλίδου: «Σύστημα επισιτιστικής βοήθειας πιο ασφαλές, πιο απλό, πιο αποτελεσματικό, πιο προσβάσιμο, με επίκεντρο τον άνθρωπο»

Στις νέες ρυθμίσεις του συστήματος έμμεσης διανομής τροφίμων και της βασικής υλικής βοήθειας σε άπορους…

24/09/2026

ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» στην Αθήνα 10 Οκτωβρίου

Περισσότερες από 120 επιχειρήσεις με 3.000 θέσεις εργασίας θα συμμετάσχουν στην 58η «Ημέρα Καριέρας» της…

24/09/2026

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 3ΓΒ/2026 για 97 θέσεις ΕΕΠ από τον γραπτό διαγωνισμό

Στο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη για δημοσίευση η 3ΓΒ/2026 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση…

24/09/2026

Π. Μαρινάκης: Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τα καύσιμα, στις 14 Οκτωβρίου για το πετρέλαιο θέρμανσης

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τα καύσιμα και στις 14 Οκτωβρίου για…

24/09/2026

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ