Η Λένα Μπορμπουδάκη στο voucherergasia.gr για τον κορωνοϊό και το ενδεχόμενο να έχει προσβάλλει τον 25χρονο στα Χανιά

Η Λένα Μπορμπουδάκη στο voucherergasia.gr για τον κορωνοϊό και το ενδεχόμενο να έχει προσβάλλει τον 25χρονο στα Χανιά

28 Φεβρουαρίου 2020

Καθησυχαστική εμφανίζεται – μιλώντας στο voucherergasia.gr- η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Λένα Μπορμπουδάκη, σχετικά με την περίπτωση του 25χρονου, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στο νοσοκομείο Χανίων.

Η κ. Μπορμπουδάκη ανέφερε, πως ο 25χρονος βρίσκεται σε καραντίνα, στον ειδικό θάλαμο των ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων, έχοντας συνεχή επαφή με τους γιατρούς, την ώρα που το δείγμα το οποίο έχει ηδη ληφθεί, έχει σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ. 

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται τα επόμενα 24ωρα και πιθανότατα τις επόμενες 48 ώρες.

Ο 25χρονος, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα στην Ιταλία, εφόσον νοσεί από τον κορωνοϊό, θα τεθεί σε απομόνωση. Θα τηρηθεί το πρωτόκολλο που υπαρχει. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης μέσα από το voucherergasia.gr τονίζει πως δεν πρέπει να υπαρξει πανικός. Όπως είπε η Κρήτη είναι έτοιμη. Εχει γίνει η απαραίτητη εκπαίδευση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τηρείται το πρωτόκολλο και τα σχέδια ετοιμότητας, αναφέρει η ίδια, που επισημαίνει πως δεν πρέπει να υπαρχει μεγαλύτερος λόγος ανησυχίας, καθώς η Κρήτη είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τυχον κρούσματα.

Σε ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα και την επέλαση του κορωνοϊού, σε σχέση με τις καιρικές συνθήκες, η ίδια επισήμανε πως δεν εχει διαπιστωθεί κάποια άμεση ή έμμεση σχέση του ιού και της ενδεχόμενης εξάπλωσης ή μη, που να εξαρτάται από την αύξηση της θερμοκρασίας, την καλοκαιρία ή οποιοδήποτε άλλο καιρικό φαινόμενο

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<