4 «πακέτα» για 2.435 μόνιμες προσλήψεις μέσα στον Ιούνιο - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Θέσεις εργασίας

4 «πακέτα» για 2.435 μόνιμες προσλήψεις μέσα στον Ιούνιο

Μπαράζ αιτήσεων για μόνιμο προσωπικό αναμένεται μέσα στον Ιούνιο.

Ταυτόχρονα έστειλε το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο τις δύο νέες προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό σε ΕΛΣΤΑΤ και φορείς του υπουργείου Παιδείας. Πρόκειται για τις 3Κ/2022 και 4Κ/2022 με τις οποίες θα γίνουν 403 διορισμοί. Παράλληλα εντός της εβδομάδας ξεκινούν οι αιτήσεις για τη πρόσληψη 393 νέων υπαλλήλων στο ΔΕΔΔΗΕ ενώ τέλος λήγει στις 26 Ιουνίου οι αιτήσεις για 1639 θέσεις επαγγελματιών οπλιτών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

283 μόνιμοι σε 18 φορείς του υπουργείου Παιδείας.

Με 283 νέους υπαλλήλους ενισχύονται 18 φορείς του υπουργείου Παιδείας. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου για να καλύψει θέσεις στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ),  στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ), στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,  στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ),  στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ),  στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ-πρώην ΑΔΙΠ-),  στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας,  στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,  στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,  στο Πανεπιστήμιο Κρήτης,  στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,  στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠαΠελ),  στο Πάντειον Πανεπιστήμιο,  στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο,  στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ανάμεσα στις εοδικότητες που θα ζητηθούν είναι: Αρχαιονόμοι, Βιβλιοθηκονόμοι, διοικητικοί υπάλληλοι, Γιατροί, Μεταφραστές, Μηχανικοί, υπάλληλοι Πληροφορικής, Λογιστές, Συντηρητές  αρχαιοτήτων, Γραμματείς, Τεχνιτες, Κλητήρες, Νυχτοφύλακες. Οι θέσεις αφορούν κυρίως Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές όπως Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ρέθυμνο, Ροδο, Θεσπρωτία, Ευρυτανία, Σάμο, Ροδόπη, Σύρο, Μαγνησία. Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης εντός Ιουνίου και οι αιτήσεις θα «τρέξουν» μέσα στον Ιούλιο.

120 μόνιμοι στην ΕΛΣΤΑΤ

Στην πρόσληψη 120 μονίμων υπαλλήλων θα προχωρήσει η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Θα προσληφθούν ανά κατηγορία εκπαίδευσης 113 άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 5 άτομα Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ένα άτομο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ένα άτομο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η λίστα με τις ειδικότητες που ζητούνται έχει ως εξής: ΠΕ/ ΤΕ Πληροφορικής, ΠΕ/ ΤΕ Στατιστικών, ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού και ΥΕ Επιμελητών. Γα τις θέσεις ΠΕ Διοικητικου Οικονομικου θα γίνονται  δεκτά τα παρακάτω πτυχία: Πτυχίο ή δίπλωμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών ή Βαλκανικών Σπουδών ή Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση Δημοσίων Θεσμών ή Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών (από Μάιο 2008 μετονομάστηκε σε Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών) με κατεύθυνση Πολιτικών Σπουδών και Διπλωματίας ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (πρώην Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών) με κατεύθυνση Πολιτικών Σπουδών και Διπλωματίας ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατευθύνσεις: α) Πολιτικών Σπουδών και Διπλωματίας είτε β) Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών και Διακυβέρνησης είτε γ) Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής ή Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών ή Διοίκησης Τεχνολογίας ή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ή Ιστορίας-Αρχαιολογίας-Κοινωνικής Ανθρωπολογίας με κατεύθυνση Κοινωνικής Ανθρωπολογίας ή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας ή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας ή Κοινωνικής Διοίκησης ή Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης – Εισαγωγική Κατεύθυνση: α) Πολιτικής Επιστήμης β) Κοινωνικής Διοίκησης με κατεύθυνση Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής ή Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής ή Κοινωνικής Πολιτικής ή Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας ή Κοινωνιολογίας ή Μεσογειακών Σπουδών με κατευθύνσεις: α) Γλωσσολογίας Νοτιοανατολικής Μεσογείου είτε β) Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών ή Νομικής ή Πολιτικής Επιστήμης ή Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης ή Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών ή Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων ή Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας ή Πολιτικών Επιστημών ή Πολιτικών Θεσμών και Διεθνών Σχέσεων (από 2006 μετονομάστηκε σε Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων).

Έως τις 26 Ιουνίου οι αιτήσεις για 1.639 προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για 1.639 θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις. Υπενθυμίζεται ότι στην αλλαγή της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών στην προκήρυξη για την πρόσληψη (ΕΠΟΠ) προχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διευρύνοντας σημαντικά το χρονικό περιθώριο για τους υποψηφίους εως τις 26 Ιουνίου. Οι 1.639 προσλήψεις κατανέμονται, μέσω τεσσάρων προκηρύξεων στον Στρατό Ξηράς, στην Πολεμική Αεροπορία, στο Πολεμικό Ναυτικό καθώς και στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: 1.030 θέσεις στον Στρατό Ξηράς, 281 θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία, 308 θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό και 20 θέσεις στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Για να συμμετάσχουν στις παραπάνω προκηρύξεις, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. (Γεννηθέντες από 1-1-1995 έως 31-12-2003) και να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60μ. οι άνδρες και 1,55μ. οι γυναίκες. Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει εφόσον, έχουν τα απαιτούμενα προσόντα που αναγράφονται στην προκήρυξη, τη σωματική ικανότητα που καθορίζεται γι’ αυτήν την ειδικότητα, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές – ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.

393 μόνιμοι μηχανικοί, τεχνικοί και διοικητικοί στο ΔΕΔΔΗΕ

Στην πρόσληψη 393 μόνιμων υπαλλήλων προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ για την κάλυψη των αναγκών του. Ειδικότερα θα προσληφθούν ανά κατηγορία εκπαίδευσης:  Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), (68) άτομα ειδικοτήτων απασχόλησης: Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΠΕ, Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί ΠΕ, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Πληροφορικής ΠΕ, Διπλωματούχοι Χημικοί Μηχανικοί ΠΕ, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος ΠΕ, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Παραγωγής & Διοίκησης ΠΕ, Πτυχιούχοι Δασολόγοι ΠΕ, Πτυχιούχοι Πληροφορικής ΠΕ, Πτυχιούχοι Διοικητικού Οικονομικού ΠΕ. Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), (47) άτομα ειδικότητας απασχόλησης: Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί TΕ. Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) (278) άτομα ειδικότητας απασχόλησης: Ηλεκτροτεχνικοί Δικτυών ΔΕ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, για την απόδειξη των προσόντων και των κριτηρίων, που λαμβάνονται υπόψη βάσει της αιτήσεώς τους για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητάς τους στους πίνακες κατάταξης. Ειδικότερα θα πρέπει να υποβάλλουν: 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης, ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως. 2. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, τα κριτήρια που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν, τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, για την απόδειξη των προσόντων και των κριτηρίων ή και των ιδιοτήτων τους που δηλώνουν με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία και που λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή τους στους οικείους πίνακες, διαγράφονται από αυτούς. Τονίζεται ιδιαιτέρως, ότι τα προσόντα, τα κριτήρια που αναγράφονται από τον υποψήφιο στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής του, πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών. Από το περιεχόμενο των αποδεικτικών εγγράφων ή βεβαιώσεων πρέπει να προκύπτει ότι το συγκεκριμένο προσόν, κριτήριο υπήρχε κατά την ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών. Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και θα λήξει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 14.00

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ