416 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Θέσεις εργασίας

416 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Έτοιμη η νέα μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 416 μόνιμες προσλήψεις στα καταστήματα κράτησης όλης της χώρας

Ακόμα μία μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά 416 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Συγκεκριμένα η νέα προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ, η οποία αναμένεται να σταλεί το προσεχές διάστημα στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, θα αφορά την πλήρωση με μόνιμο προσωπικό, των καταστημάτων κράτησης όλης τη χώρας.

Το προσχέδιο της προκήρυξης σχεδιάστηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και έχει σταλεί στο ΑΣΕΠ για να πάρει «σειρά» έκδοσης. 

Μάλιστα, σύμφωνα με έγγραφο του ΑΣΕΠ, η νέα προκήρυξη 9Κ/2021 θα αφορά το Κατάστημα Κράτησης Δράμας για την πλήρωση 188 θέσεων ΔΕ κατηγορίας και για τα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας για την πλήρωση 228 θέσεων ΔΕ κατηγορίας.

Έρχονται προσλήψεις και στο υπουργείο Παιδείας

Παράλληλα, έτοιμη προς αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, και η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά την πρόσληψη 287 μόνιμών υπαλλήλων σε φορείς που υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας, καθώς και στην Κεντρική Διοίκησης του υπουργείου.

Οι 287 μόνιμες θέσεις που θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ θα κατανέμονται στο υπουργείο Παιδείας, την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών καθώς στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.

Νέες προσλήψεις και στον ΟΑΕΔ

Προς αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο οδεύει η νέα προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ που θα αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, την πλήρωση 105 θέσεων στον ΟΑΕΔ, καθώς και την πλήρωση 15 θέσεων στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά.

Οι 105 θέσεις στον ΟΑΕΔ θα αφορούν προσωπικό κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ενώ για την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων θα ζητείται προσωπικό κατηγορίας ΤΕ και ΔΕ.

Ο νέος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ αναμένεται να «τρέξει» εντός του Σεπτεμβρίου ενώ οι ειδικότητες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα ζητάει η νέα προκήρυξη θα είναι οι εξής: Διοικητικοί, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΠΕ Εργασιακών Συμβούλων

 

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ