Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, εκδόθηκε ΦΕΚ στο οποίο ανακοινώνονται τα πρώτα 81 ονόματα ΔΕ Φύλαξης νεοδιορισμένων υπαλλήλων της προκήρυξης 9Κ/2021 που τοποθετούνται στα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας.
Η προκήρυξη 9Κ/2021 αφορά τον οριστικό πίνακα διοριστέων για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, τριακοσίων ενενήντα οκτώ (398) θέσεων τακτικού προσωπικού, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλαδών ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης για τη στελέχωση των Σωφρονιστικών Καταστημάτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Μέσω της εν λόγω προκήρυξης, εκκινείται η διαδικασία λειτουργίας και στελεχώνεται πλήρως από προσωπικό το νέο Σωφρονιστικό Κατάστημα Δράμας, καθώς και ενισχύονται από υπαλλήλους λοιπά Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας.
Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής εργάζεται καθημερινά για την στελέχωση των Σωφρονιστικών Καταστημάτων με διαφάνεια, πραγματοποιώντας χρόνια αιτήματα του προσωπικού και μένοντας πιστή σε δεσμεύσεις που έχει εξαγγείλει, με κύρια μέριμνα της την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, των εργαζομένων, αλλά και των κρατουμένων, διατηρώντας συνέπεια λόγων και έργων και ακολουθώντας τόσο τις επιταγές του κράτους δικαίου, όσο και τις ευρωπαϊκές και διεθνείς κατευθύνσεις.
«Συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό του Γιώργου Μαζωνάκη, υπό συνθήκες πραγματικά απαράδεκτες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ…
Τον Γιώργο Μαζωνάκη, «το τελευταίο λαϊκό είδωλο», όπως χαρακτηριστικά είπε, αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα…
Αύξηση 4% σημείωσε, στο σύνολο της οικονομίας, εξαιρουμένου του πρωτογενή τομέα και των δραστηριοτήτων των…
Αναβαθμίστηκε το κατηγορητήριο σε βάρος των δύο γιατρών που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου…
Στο 3,5% εκτιμά ότι θα αυξηθεί ο πληθωρισμός το 2026 από 2,9% το 2025, η…
«Συγγνώμη που το σύστημα δεν μπόρεσε να τον προστατεύσει από κάτι άσχημο» ζήτησε ο υπουργός…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ