Την άμεση ενίσχυση των δασικών υπηρεσιών όλης της χώρας προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Δασών Κώστας Αραβώσης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Σπύρο Μάμαλη και μέλη του ΔΣ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Ο κ. Αραβώσης, σε ανάρτησή του, σημειώνει τα εξής:
«Ανέφερα ότι αναμένεται άμεσα η προκήρυξη 700 θέσεων συμβασιούχων μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ, ενώ προγραμματίζεται η πρόσληψη 500 μονίμων στελεχών μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ. Συζητήθηκαν επίσης εναλλακτικές λύσεις για την ορθολογικοποίηση της λειτουργίας των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών. Όπως τόνισα κατά την συνάντηση μας, το ΓΕΩΤΕΕ αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της ΓΓ Δασών γι’ αυτό και συμφωνήσαμε να έχουμε τακτικές συναντήσεις και συνεργασία προκειμένου να πετύχουμε τους κοινούς στόχους μας προς όφελος μιας καλύτερης δασικής υπηρεσίας.».
Πηγή: aftodioikisi.gr
«Καθόλα νόμιμες είναι οι διαδικασίες αποπεράτωσης του νέου κτιρίου της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)», απαντά…
Μία νέα ψηφιακή πύλη νομοθετικής πληροφόρησης με την επωνυμία myLEX παρουσιάστηκε σήμερα, σε ειδική εκδήλωση…
Τις τρεις μεγάλες αλλαγές στην προσχολική αγωγή παρουσίασε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα…
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την έρευνα γύρω από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη με…
Αύριο Παρασκευή (11.09.2026) ξεκινά η σχολική χρονιά για τους μαθητές σε όλη τη χώρα. Ωστόσο,…
Έντονες είναι οι αντιδράσεις της ΔΟΕ, με αφορμή την έκδοση εγκυκλίου λειτουργίας των νηπιαγωγείων για…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ