ΑΣΕΠ: Αιτήσεις σε 5 διαγωνισμούς για 698 μόνιμες θέσεις εντός Δεκεμβρίου - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις σε 5 διαγωνισμούς για 698 μόνιμες θέσεις εντός Δεκεμβρίου

Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων για πέντε διαγωνισμούς μόνιμου προσωπικού. Αναλυτικά:

 50 μόνιμες προσλήψεις σε Τράπεζα Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο

Δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 11κ/2021 για 50 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο και στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) ως εξής: Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), τρεις (3) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ-ΓΛΥΠΤΩΝ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού) και ΠΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ. Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), είκοσι επτά (27) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ), ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (ΦΩΤΟΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΩΝ), ΤΕ ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ, ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ,ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού),ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού) και ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ. Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), είκοσι (20) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΩΝ, ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ, ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ, ΔΕ ΠΙΕΣΤΩΝ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ/ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ και ΔΕ ΨΥΚΤΙΚΩΝ. Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, της παρούσας, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις Γενικές Οδηγίες Συμπλήρωσης – Υποβολής Ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών. Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία της αίτησης, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομίζονται τα έγγραφα. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 30 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

15 άτομα Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού σε Φορείς του Υπουργείου Οικονομικών

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει την πλήρωση 15 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου και ειδικότερα Πέντε (5) θέσεων για την κάλυψη αναγκών της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) και δέκα (10) θέσεων για την κάλυψη αναγκών της Γενικής Γραμματείας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας. Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες συμπλήρωσης  – υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 7 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης και των δικαιολογητικών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους στο ΑΣΕΠ. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, από την προκήρυξη δικαιολογητικά, πιστοποιητικά ή τίτλους και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οριζόμενα κατωτέρω στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α΄, Β΄ και Γ΄. Αν δεν υποβληθούν, ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται προτιμήσεις για όλες τις προκηρυσσόμενες θέσεις (κωδ. θέσης) και για περισσότερα του ενός γνωστικά αντικείμενα / εξειδικεύσεις. Στην αίτησή του ο υποψήφιος δηλώνει τη σειρά των προτιμήσεών του κατά κωδικό θέσης στις οποίες επιθυμεί να προσληφθεί. Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση ή υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών γίνεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 48 προσλήψεις στην ΕΥΑΘ

Αιτήσεις από 6 Δεκεμβρίου θα δέχεται το ΑΣΕΠ για 48 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. ). Οι διοικητικοί υπάλληλοι που θα επιλέγουν θα απασχοληθούν με θέματα λογιστηρίου, όπως παρακολούθηση κυκλώματος εσόδων – εξόδων, συμφωνίες τραπεζών, εξόφληση προμηθευτών, σύνταξη και παρακολούθηση προϋπολογισμού, σύνταξη διαφόρων δηλώσεων προς τις φορολογικές αρχές, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων. Με θέματα προμηθειών, όπως διεκπεραίωση διαγωνιστικών διαδικασιών προμήθειας και διαχείρισης υλικού, εξασφάλιση παροχής υπηρεσιών καθώς και οργάνωσης και λειτουργίας αποθηκών. Επίσης με υποστήριξη των οργανικών μονάδων της εταιρείας σε διοικητικά και οικονομικά θέματα. Ο/Η υποψήφιος/α  ηλεκτρολόγος μηχανικός που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με θέματα διαδικασιών προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού, θα συμμετέχει σε επιτροπές διαγωνισμών και παρακολούθησης παρόχων υπηρεσιών, θα απασχολείται ως τεχνικός βάρδιας στο κέντρο ελέγχου των αντλιοστασίων αποχέτευσης, ως τεχνικός ηλεκτρολόγος συντηρητής εγκαταστάσεων μέσης και χαμηλής τάσης, ερμηνεία και καταγραφή δεδομένων scada. Επίβλεψη της λειτουργίας, του προγραμματισμού και της εκτέλεσης έργων αναβάθμισης των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης, έλεγχος του κεντρικού σταθμού ελέγχου και έλεγχος και συντήρηση των τοπικών σταθμών ελέγχου της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).  Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 6 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και λήγει στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Παράταση έως 6/12 για 169 μόνιμες θέσεις

Με 169 προσλήψεις αορίστου χρόνου θα ενισχυθεί η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ). Ζητούνται υποψήφιοι των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Θα ζητηθούν ειδικότητες όπως: Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Διοικητικοί, Πτυχιούχοι Πληροφορικής, Ηλεκτροτεχνικοί, κ.α. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής μετά από παράταση, λήγει στις 6 Δεκεμβρίου. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα προσόντα των προκηρυσσομένων θέσεων, πρέπει: 1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη ΔΕΗ Α.Ε. αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού της τόπου (www.dei.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες συμπλήρωσης – υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών. Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη 1/2021, οι υποψήφιοι εισέρχονται στην Εφαρμογή Προσλήψεων της ΔΕΗ επιλέγοντας τη σχετική σήμανση «Προκήρυξη 1/2021» στην αρχική σελίδα του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΗ (www.dei.gr). Ακολούθως, οι υποψήφιοι επιλέγουν «‘Εγγραφή μέσω ΓΓΠΣ» για την εγγραφή τους στην Εφαρμογή Προσλήψεων μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ/Taxisnet). Τα βασικά στοιχεία ταυτοποίησης συμπληρώνονται αυτόματα. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, οι υποψήφιοι συνδέονται στην Εφαρμογή Προσλήψεων επιλέγοντας «Σύνδεση μέσω ΓΓΠΣ».

Αιτήσεις έως 2 Δεκεμβρίου για 416 φύλακες σε καταστήματα κράτησης

Σε εξέλιξη είναι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 9Κ/2021. Ο εν λόγω διαγωνισμός αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι (416) θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του νόμου 4765/2021. Θα προσληφθούν 198 ως προσωπικό Εξωτερικής φρούρησης και 218 ως προσωπικό φύλαξης σε περιοχές όπως Αυλώνα, Ναύπλιο, Θήβα, Δράμα, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Χανιά, Κομοτηνή, Δομοκός, Χίος, Νιγρίτα. Για το προσωπικό εξωτερικής φρούρησης ζητούνται: Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφάλειας ή Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Επαγγελματικής Σχολής ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή Σχολής Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. του ν. 1346/1983 ή ν. 3475/2006 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας. Οι υποψήφιοι ΔΕ Φύλαξης οφείλουν να προσκομίσουν: Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Επαγγελματικής Σχολής ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει  να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες συμπλήρωσης- υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών . Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 2 Δεκεμβρίου 2021.

Share

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ