Με απόφαση του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου προσλαμβάνονται 130 Γεωπόνοι συμβασιούχοι, οκτάμηνης διάρκειας μέσω ΑΣΕΠ, για την ενίσχυση των Υποκαταστημάτων του ΕΛΓΑ με ανθρώπινο δυναμικό , ώστε με ταχύτητα να εξελιχθεί το εκτιμητικό έργο του Οργανισμού, μετά από τις ζημίες τις οποίες προκάλεσε στις καλλιέργειες φυτικού κεφαλαίου η πρόσφατη κακοκαιρία “Genesis”.
Ειδικότερα προσλαμβάνονται για την εκτίμηση των ζημιών στη Δυτική Μακεδονία, 35 Γεωπόνοι στο Υποκατάστημα Κοζάνης και αντιστοίχως για τις ζημιές στις καλλιέργειες άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων στα Υποκαταστήματα: Βεροίας: 25, Λάρισας: 20, Αλεξανδρούπολης :15, Θεσσαλονίκης: 12, Πάτρας :8, Ηρακλείου:5, Καβάλας:5 και Τρίπολης: 5.
Κατόπιν συνεργασίας του Προέδρου του ΕΛΓΑ με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ Γεώργιο Γεωργαντά και τον Αναπληρωτή Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη ο Οργανισμός είναι σε ετοιμότητα να προκηρυχθούν και νέες θέσεις εκτάκτων Γεωπόνων εάν αυτό απαιτηθεί από την εξέλιξη του εκτιμητικού έργου στις συγκεκριμένες περιοχές.
Οι πληρωμές με κάρτες κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην καθημερινότητα των Ελλήνων, με τις συναλλαγές να…
Σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων αναβάθμισε η ΕΜΥ την προειδοποίηση που εξέδωσε την Κυριακή…
Πάνω από τον στόχο κινήθηκαν τα φορολογικά έσοδα και το πρωτογενές αποτέλεσμα του κρατικού προϋπολογισμού…
Aπό χθες Κυριακή 25 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου οι σταθμοί «Εθνική Άμυνα»,…
Ψηφιακό σαφάρι για τις «ορφανές» κληρονομιές ξεκινά το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Με ηλεκτρονικές…
Συνεχίζεται η κινητικότητα στο πεδίο των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (ΣΣΕ) να…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ