Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενισχύει με 700 εποχικούς υπαλλήλους τις δασικές υπηρεσίες σε ολόκληρη τη χώρα. Οι προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, αφορούν 350 θέσεις Δασολόγων ΠΕ, 200 θέσεις Δασοπόνων ΤΕ και 150 θέσεις Διοικητικών ΔΕ.
Οι 700 υπάλληλοι θα στελεχώσουν τις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και τη Γενική Διεύθυνση Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος.
Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς σε δήλωσή του αναφέρει: «Στηρίζουμε και ενισχύουμε την προσπάθεια των δασικών υπηρεσιών στο δύσκολο και συγχρόνως πολύτιμο έργο που επιτελούν για τους πολίτες».
Οι δράσεις της Δασικής Υπηρεσίας
Η Δασική Υπηρεσία έχει αναλάβει να ολοκληρώσει σημαντικές δράσεις με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, όπως:
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με τα Υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης συμμετέχει στο πρόγραμμα απασχόλησης κοινωφελούς εργασίας για ανέργους εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ.
Άμεσα θα ανακοινωθεί η κατανομή των θέσεων ανά οργανική δομή και ειδικότητα. Στη συνέχεια θα δημοσιευθεί η πρόσκληση από τον ΟΑΕΔ για τη διαδικασία υποβολή αιτήσεων.
«Η πατρίδα μας δεν μπορεί να αρκείται στην εισαγωγή και στη χρήση τεχνολογιών που δημιουργούν…
Το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ και τη σημασία του για τη χώρα μας…
Καθηγητής λυκείου στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη μετά από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι τη χαστούκισε έπειτα από…
Την άμεση απόσυρση διαδικτυακών διαφημίσεων που προωθούν ιατρικές υπηρεσίες με προσφορές και εκπτώσεις, στο πλαίσιο…
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος σχολίασε την ομιλία του υπουργού Εθνικής Οικονομίας…
Διαψεύδει κατηγορηματικά η Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη (ΠΑΣΠ) δημοσιεύματα, όπως αναφέρει, που κάνουν λόγο για…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ