Κατηγορίες: Θέσεις εργασίας

Έρχονται άμεσα 2.000 προσλήψεις επαγγελματιών υγείας

Στην άμεση πρόσληψη 1.500 νοσηλευτών και 500 ατόμων για θέσεις λοιπού επικουρικού προσωπικού για την άμεση κάλυψη των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί και από τον κορονοϊό, προχωράει το Υπουργείο Υγείας. 

Για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του συστήματος υγείας, λόγω και του κορονοϊού, το Υπουργείο Υγείας προχωράει άμεσα τις διαδικασίες για την πρόσληψη 2.000 επαγγελματιών υγείας σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ.

Οι 1.500 θέσεις αφορούν νοσηλευτές και οι 500 λοιπό επικουρικό προσωπικό (πληρώματα ασθενοφόρων-διασώστες, τραυματιοφορείς, παραϊατρικό προσωπικό, φυσικοθεραπευτές κ.α.).

Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα είναι διετούς διάρκειας. Η υποβολή των αιτήσεων για τις συγκεκριμένες θέσεις, θα γίνεται μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 15 Μαρτίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση loipoepikouriko.moh.gov.gr.

H εφαρμογή έχει ανοίξει από την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, για την υποβολή αιτήσεων για τις προσλήψεις του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού στην ιστοσελίδα loipoepikouriko.moh.gov.gr.

Όπως είχε γράψει και τότε το News4Health, αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά οι υποψήφιοι για μια από τις θέσεις επικουρικού προσωπικού για νοσοκομεία αλλά και ευρύτερα τους φορείς της δημόσιας υγείας, καθώς ενεργοποιήθηκε η σχετική εφαρμογή στην ιστοσελίδα. 

Πηγή: news4health.gr

Πρόσφατα άρθρα

Επιστροφή δύο ενοικίων: Ποιοι και γιατί δεν πήραν τα ποσά που περίμεναν – Τι να κάνουν όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν την επιστροφή

Ολοκληρώθηκε η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης με τη μορφή επιστροφής δύο ενοικίων σε 17.074 εκπαιδευτικούς,…

25/09/2026

Ολοκληρώθηκε η επιστροφή δύο ενοικίων σε εκπαιδευτικούς, ιατρούς και νοσηλευτές – Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια

Ολοκληρώθηκε η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης με τη μορφή επιστροφής δύο ενοικίων σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς…

25/09/2026

e-ΕΦΚΑ: Σε λειτουργία η αναβαθμισμένη ηλεκτρονική υπηρεσία «εξόδων κηδείας»

Σε παραγωγική λειτουργία τίθεται από τις 6 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον e-ΕΦΚΑ, η αναβαθμισμένη Ηλεκτρονική…

25/09/2026

Kυρ. Μητσοτάκης: Ελευθερία της ναυσιπλοΐας, στήριξη νοικοκυριών και ευρωπαϊκή ευελιξία για το δύσκολο χειμώνα

Έμφαση στην ανάγκη προστασίας της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, στην αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων από τις…

25/09/2026

Η Κομισιόν βλέπει σταθερό εφοδιασμό «προς το παρόν» για το φυσικό αέριο

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα κράτη μέλη επιβεβαίωσαν ότι ο εφοδιασμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με…

25/09/2026

Ψηφιακό Φροντιστήριο: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Πρόσκληση σε προσωρινούς αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για υποβολή αιτήσεων πρόσληψης στο Ψηφιακό Φροντιστήριο για την παροχή…

25/09/2026

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ