Νέες ευκαιρίες: Έξι θέσεις για επιστήμονες στην Περιφέρεια Κρήτης - Όλες οι λεπτομέρειες - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Θέσεις εργασίας

Νέες ευκαιρίες: Έξι θέσεις για επιστήμονες στην Περιφέρεια Κρήτης – Όλες οι λεπτομέρειες

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει τη διαδικασια για να προσληφθούν 6 πτυχιούχοι ΑΕΙ για την κάλυψη αναγκών τριών ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση έργου και λεπτομέρειες για την κάθε μία από αυτές υπάρχουν αναλυτικά παρακάτω.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αποφασίζει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με:

Α) Ένα (1) άτομο, κατηγορίας ΠΕ, ειδικότητας ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ κατεύθυνσης Επικοινωνίας- ΜΜΕ για την κάλυψη αναγκών της Περιφέρειας Κρήτης, που εδρεύει στο Ηράκλειο, με αντικείμενο την εκτέλεση του Ευρωπαϊκού Έργου “BLUE fasma- Empowering Innovation Capacities of SMEs, maritime clusters and networks, in MED islands and coastal areas to support blue circular economy growth in fishing/aquaculture_ Ενίσχυση των ικανοτήτων των ΜΜΕ, των clusters και δικτύων για καινοτομία, στα νησιά και στις παράκτιες περιοχές της Μεσογείου, για την υποστήριξη της ανάπτυξης της γαλάζιας κυκλικής οικονομίας στην αλιεία / υδατοκαλλιέργεια” του Προγράμματος INTERREG MED.

Kαι συγκεκριμένα:
 Την υποστήριξη του Συντονισμού/Διοίκησης εκ μέρους της Ομάδας Έργου της Περιφέρειας Κρήτης ως συμμετέχοντα εταίρου, σε θέματα διοίκησης και συγκεκριμένα θέματα που αφορούν την επικοινωνία και την ενημέρωση του έργου.
 Τη συλλογή και συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων σε συνεργασία με εξωτερικό συνεργάτη του έργου για την αποτύπωση και συγγραφή των εκθέσεων προόδου του οικονομικού και φυσικού αντικειμένου.
 Την τήρηση των φακέλων του οικονομικού αντικειμένου του έργου σε περίπτωση ελέγχου από τη διαχειριστική Αρχή, την Αρχή Πιστοποίησης ή άλλο αρμόδιο φορέα.
 Την υποστήριξη και συνδρομή κατά την διενέργεια των επιτόπιων επαληθεύσεων προόδου φυσικού και οικονομικού αντικειμένου από την Ε.Υ. Αρχής Πιστοποίησης.
 Την υποστήριξη της οργάνωσης συναντήσεων εργασίας/διαβουλεύσεων και δράσεων μεταφοράς εμπειρίας, καλών πρακτικών, ενημέρωσης και επικοινωνίας του έργου.
 Την συμμετοχή στις συναντήσεις των εταίρων του έργου και συναντήσεις εργασίας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο από τον Συντονιστή του Έργου στην Περιφέρεια Κρήτης, και η προετοιμασία του σχετικού υλικού ενημέρωσης και επικοινωνίας.
 Την συμμετοχή στην οργάνωση και το συντονισμό των εκδηλώσεων και των ενεργειών προώθησης και δημοσιότητας του έργου σε θέματα ενημέρωσης, πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης των φορέων και του πληθυσμού, σύμφωνα με το εγκεκριμένο Τεχνικό δελτίο.
 Την υποστήριξη στις επικοινωνιακές δράσεις ευαισθητοποίησης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου.
 Την υποστήριξη στην προετοιμασία τοπικών κατευθυντήριων γραμμών και περιφερειακών δράσεων και σε ό,τι αφορά το έργο BLUEfasma, εκθέσεις αναφοράς και παραδοτέα του έργου, στα διοικητικά θέματα.

Για την εκτέλεση και περαίωση των πιο πάνω εργασιών που τελούν υπό τη γενικότερη ευθύνη/έλεγχο της συντονίστριας του έργου, η οποία θέτει και τις γενικές και ειδικές παραμέτρους για την ποιοτική και ποσοτική εκτέλεση του έργου αυτού, προβλέπεται αμοιβή συνολικού ποσού είκοσι δύο χιλιάδων και εξακοσίων εξήντα έξι ευρώ (22.666 €) έως τη λήξη του προγράμματος ήτοι 30-06-2022, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, καθώς και όλων των νόμιμων κρατήσεων (ασφαλισμένου και εργοδότη) σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4387/2016 (ΦΕΚ 85 Α’) και την αρίθμ. 137675/ΕΥΘΥ 1016/19-12-20018/ΥΠΑΣΥΑ αρθ. 12 παρ. 3(δ) σύμφωνα με την οποία «Η αμοιβή του φυσικού προσώπου, καθορίζεται με βάση τις χρονικές απαιτήσεις για την ολοκλήρωση του παρεχόμενου έργου και δεν είναι σημαντικά διαφορετική από αυτή που έχει ο δικαιούχος για το προσωπικό του το οποίο εκτελεί παρόμοια καθήκοντα ή αν δεν έχει τέτοιο προσωπικό, από αυτήν που απαντάται στην αγορά για παρόμοια απασχόληση, προσόντα και εμπειρία.

Η αμοιβή του φυσικού προσώπου πρέπει να συνδέεται άρρηκτα με τα στάδια υλοποίησης του έργου του. Ρήτρα καταβολής της αμοιβής τμηματικά κατά μήνα ή άλλο χρονικό όριο χωρίς συνάρτηση με την πρόοδο του έργου είναι μη επιλέξιμη». Το ακριβές ποσό της αμοιβής θα προσδιοριστεί κατά τον χρόνο υπογραφής της σύμβασης. Για την υλοποίηση του αντικειμένου απαιτείται η συνεργασία του ατόμου με το συντονιστή του έργου στα γραφεία της Περιφέρειας τις ημέρες και ώρες που θα ορίζει ο συντονιστής, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου και κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης. Καθώς το έργο εκτελείται σε δύο φάσεις με διαφορετικό αντικείμενο και απαιτήσεις στην κάθε φάση, η αμοιβή κατανέμεται βάσει του αντικείμενου ως παρακάτω:
i) για το έτος 2021 15.000,00€ περίπου
ii) για το έτος 2022 7.666,00€ περίπου

Β) Ένα (1) άτομο κατηγορίας ΠΕ ειδικότητας ΠΕ ΒΙΟΛΟΓΩΝ ή ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ-ΙΧΘΥΟΛΟΓΩΝ ή ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ για την κάλυψη αναγκών της Περιφέρειας Κρήτης, που εδρεύει στο Ηράκλειο, με αντικείμενο την εκτέλεση του Ευρωπαϊκού Έργου “ BLUE fasma- Empowering Innovation Capacities of SMEs, maritime clusters and networks, in MED islands and coastal areas to support blue circular economy growth in fishing/aquaculture_ Ενίσχυση των ικανοτήτων των ΜΜΕ, των clusters και δικτύων για καινοτομία, στα νησιά και στις παράκτιες περιοχές της Μεσογείου, για την υποστήριξη της ανάπτυξης της γαλάζιας κυκλικής οικονομίας στην αλιεία / υδατοκαλλιέργεια” του Προγράμματος INTERREG MED.
και συγκεκριμένα:
 Την υποστήριξη του Συντονισμού/Διοίκησης εκ μέρους της Ομάδας Έργου της Περιφέρειας Κρήτης ως συμμετέχοντα εταίρου, σε θέματα ανάπτυξης κυκλικής οικονομίας στην αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειας
 Την συμμετοχή στην προετοιμασία και εξαμηνιαίων εκθέσεων προόδου φυσικού αντικειμένου
 Την υποστήριξη της οργάνωσης συναντήσεων εργασίας/διαβουλεύσεων και δράσεων μεταφοράς εμπειρίας και καλών πρακτικών, σε θέματα κυκλικής οικονομίας αλιείας και υδατοκαλλιεργειών
 Την συμμετοχή στις συναντήσεις των εταίρων του έργου και συναντήσεις εργασίας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο από τον Συντονιστή του Έργου στην Περιφέρεια Κρήτης, και την προετοιμασία του σχετικού υλικού σε θέματα κυκλικής οικονομίας
 Την συμμετοχή στην οργάνωση και το συντονισμό των εκδηλώσεων και των ενεργειών προώθησης και δημοσιότητας του έργου σε θέματα ενημέρωσης, πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης των φορέων και του πληθυσμού, σύμφωνα με το εγκεκριμένο Τεχνικό δελτίο, σε θέματα κυκλικής οικονομίας
 Την υποστήριξη στις επικοινωνιακές δράσεις ευαισθητοποίησης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου σε θέματα κυκλικής οικονομίας στην αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειας
 Την συμβολή στην προώθηση δικτύωσης και συνεργειών στην κυκλική οικονομία
 Την υποστήριξη στην προετοιμασία τοπικών κατευθυντήριων γραμμών και περιφερειακών δράσεων και σε ό,τι αφορά το έργο BLUEfasma, εκθέσεις αναφοράς και παραδοτέα του έργου, σε θέματα κυκλικής οικονομίας για την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειας

Για την εκτέλεση και περαίωση των πιο πάνω εργασιών που τελούν υπό τη γενικότερη ευθύνη/έλεγχο της συντονίστριας του έργου, η οποία θέτει και τις γενικές και ειδικές παραμέτρους για την ποιοτική και ποσοτική εκτέλεση του έργου αυτού, προβλέπεται αμοιβή συνολικού ποσού είκοσι δύο χιλιάδων και εξακοσίων εξήντα έξι ευρώ (22.666 €) έως τη λήξη του προγράμματος ήτοι 30-06-2022, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, καθώς και όλων των νόμιμων κρατήσεων (ασφαλισμένου και εργοδότη) σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4387/2016 (ΦΕΚ 85 Α’) και την αρίθμ. 137675/ΕΥΘΥ 1016/19-12-20018/ΥΠΑΣΥΑ αρθ. 12 παρ. 3(δ) σύμφωνα με την οποία «Η αμοιβή του φυσικού προσώπου, καθορίζεται με βάση τις χρονικές απαιτήσεις για την ολοκλήρωση του παρεχόμενου έργου και δεν είναι σημαντικά διαφορετική από αυτή που έχει ο δικαιούχος για το προσωπικό του το οποίο εκτελεί παρόμοια καθήκοντα ή αν δεν έχει τέτοιο προσωπικό, από αυτήν που απαντάται στην αγορά για παρόμοια απασχόληση, προσόντα και εμπειρία. Η αμοιβή του φυσικού προσώπου πρέπει να συνδέεται άρρηκτα με τα στάδια υλοποίησης του έργου του. Ρήτρα καταβολής της αμοιβής τμηματικά κατά μήνα ή άλλο χρονικό όριο χωρίς συνάρτηση με την πρόοδο του έργου είναι μη επιλέξιμη». Το ακριβές ποσό της αμοιβής θα προσδιοριστεί κατά τον χρόνο υπογραφής της σύμβασης. Για την υλοποίηση του αντικειμένου απαιτείται η συνεργασία του ατόμου με το συντονιστή του έργου στα γραφεία της Περιφέρειας τις ημέρες και ώρες που θα ορίζει ο συντονιστής, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου και κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης. Καθώς το έργο εκτελείται σε δύο φάσεις με διαφορετικό αντικείμενο και απαιτήσεις στην κάθε φάση, η αμοιβή κατανέμεται βάσει του αντικείμενου ως παρακάτω:
i) για το έτος 2021 15.000,00€ περίπου
ii) για το έτος 2022 7.666,00€ περίπου

Γ) Ένα (1) άτομο κατηγορίας ΠΕ ειδικότητας ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ για την κάλυψη αναγκών της Περιφέρειας Κρήτης, που εδρεύει στο Ηράκλειο, με αντικείμενο την εκτέλεση του Ευρωπαϊκού Έργου “ BLUE fasma- Empowering Innovation Capacities of SMEs, maritime clusters and networks, in MED islands and coastal areas to support blue circular economy growth in fishing/aquaculture_ Ενίσχυση των ικανοτήτων των ΜΜΕ, των clusters και δικτύων για καινοτομία, στα νησιά και στις παράκτιες περιοχές της Μεσογείου, για την υποστήριξη της ανάπτυξης της γαλάζιας κυκλικής οικονομίας στην αλιεία / υδατοκαλλιέργεια” του Προγράμματος INTERREG MED.
και συγκεκριμένα:
 Την οργάνωση και διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διοικητικών, οικονομικών και διαχειριστικών διαδικασιών για την ορθή και ομαλή υλοποίηση του έργου.
 Την υποστήριξη στην παρακολούθηση χρονοδιαγραμμάτων, προϋπολογισμού και ποιοτικού ελέγχου.
 Την τήρηση των φακέλων του οικονομικού αντικειμένου του έργου σε περίπτωση ελέγχου από τη διαχειριστική Αρχή, την Αρχή Πιστοποίησης ή άλλο αρμόδιο φορέα.
 Την υποστήριξη και συνδρομή κατά την διενέργεια των επιτόπιων επαληθεύσεων προόδου φυσικού και οικονομικού αντικειμένου από την Ε.Υ. Αρχής Πιστοποίησης.
 Την υποστήριξη του Συντονισμού/Διοίκησης εκ μέρους της Ομάδας Έργου της Περιφέρειας Κρήτης ως συμμετέχοντα εταίρου, σε θέματα οικονομίας / επιχειρηματικότητας στην αλιεία / υδατοκαλλιέργειες
 Την συμμετοχή στην προετοιμασία και εξαμηνιαίων εκθέσεων προόδου οικονομικού αντικειμένου
 Την υποστήριξη της οργάνωσης συναντήσεων εργασίας/διαβουλεύσεων και δράσεων μεταφοράς εμπειρίας και καλών πρακτικών, σε θέματα επιχειρηματικότητας στην αλιεία / υδατοκαλλιέργειες
 Την συμμετοχή στις συναντήσεις των εταίρων του έργου και συναντήσεις εργασίας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο από τον Συντονιστή του Έργου στην Περιφέρεια Κρήτης, και την προετοιμασία του σχετικού υλικού σε θέματα επιχειρηματικότητας
 Την συμμετοχή στην οργάνωση και το συντονισμό των εκδηλώσεων και των ενεργειών προώθησης και δημοσιότητας του έργου σε θέματα ενημέρωσης, πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης των φορέων και του πληθυσμού, σύμφωνα με το εγκεκριμένο Τεχνικό δελτίο, σε θέματα επιχειρήσεων σχετικών με αλιεία / υδατοκαλλιέργειες
 Την υποστήριξη στις επικοινωνιακές δράσεις ευαισθητοποίησης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου σε θέματα επιχειρηματικότητας στην αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειας
 Την συμβολή στην προώθηση δικτύωσης και συνεργειών στην κυκλική οικονομία
 Την υποστήριξη στην προετοιμασία τοπικών κατευθυντήριων γραμμών και περιφερειακών δράσεων και σε ό,τι αφορά το έργο BLUEfasma, εκθέσεις αναφοράς και παραδοτέα του έργου, σε θέματα κυκλικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας για την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειας

Για την εκτέλεση και περαίωση των πιο πάνω εργασιών που τελούν υπό τη γενικότερη ευθύνη/έλεγχο της συντονίστριας του έργου, η οποία θέτει και τις γενικές και ειδικές παραμέτρους για την ποιοτική και ποσοτική εκτέλεση του έργου αυτού, προβλέπεται αμοιβή συνολικού ποσού είκοσι δύο χιλιάδων και εξακοσίων εξήντα έξι ευρώ (22.666 €) έως τη λήξη του προγράμματος ήτοι 30-06-2022, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, καθώς και όλων των νόμιμων κρατήσεων (ασφαλισμένου και εργοδότη) σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4387/2016 (ΦΕΚ 85 Α’) και την αρίθμ. 137675/ΕΥΘΥ 1016/19-12-20018/ΥΠΑΣΥΑ αρθ. 12 παρ. 3(δ) σύμφωνα με την οποία «Η αμοιβή του φυσικού προσώπου, καθορίζεται με βάση τις χρονικές απαιτήσεις για την ολοκλήρωση του παρεχόμενου έργου και δεν είναι σημαντικά διαφορετική από αυτή που έχει ο δικαιούχος για το προσωπικό του το οποίο εκτελεί παρόμοια καθήκοντα ή αν δεν έχει τέτοιο προσωπικό, από αυτήν που απαντάται στην αγορά για παρόμοια απασχόληση, προσόντα και εμπειρία. Η αμοιβή του φυσικού προσώπου πρέπει να συνδέεται άρρηκτα με τα στάδια υλοποίησης του έργου του. Ρήτρα καταβολής της αμοιβής τμηματικά κατά μήνα ή άλλο χρονικό όριο χωρίς συνάρτηση με την πρόοδο του έργου είναι μη επιλέξιμη». Το ακριβές ποσό της αμοιβής θα προσδιοριστεί κατά τον χρόνο υπογραφής της σύμβασης. Για την υλοποίηση του αντικειμένου απαιτείται η συνεργασία του ατόμου με το συντονιστή του έργου στα γραφεία της Περιφέρειας τις ημέρες και ώρες που θα ορίζει ο συντονιστής, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου και κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης. Καθώς το έργο εκτελείται σε δύο φάσεις με διαφορετικό αντικείμενο και απαιτήσεις στην κάθε φάση, η αμοιβή κατανέμεται βάσει του αντικείμενου ως παρακάτω:
i) για το έτος 2021 15.000,00€ περίπου
ii) για το έτος 2022 7.666,00€ περίπου

Ο «Εργοδότης» έχει την ευχέρεια, να καταβάλλει τμηματικά τη συμφωνηθείσα αμοιβή στον/στην «Ανάδοχο», ανάλογα με την πρόοδο εκτέλεσης του έργου, ύστερα από σχετική πιστοποίηση του παρασχεθέντος έργου από τον/την Συντονιστή και την έκδοση αντίστοιχης βεβαίωσης.
Το παρεχόμενο έργο τελεί υπό τη γενικότερη ευθύνη/έλεγχο του/της Επιστημονικά Υπεύθυνου/ης του έργου, ο/η οποίος/α θέτει και τις γενικές και ειδικές παραμέτρους για την ποιοτική και ποσοτική εκτέλεση του έργου αυτού.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα μοριοδοτούμενα προσόντα:
α. Βαθμός βασικού τίτλου σπουδών.
β. Εμπειρία
γ. Διδακτορικός/μεταπτυχιακός τίτλος.

Οι τρόποι υπολογισμού της εμπειρίας όπως και η βαθμολόγηση των επιπρόσθετων προσόντων περιγράφονται αναλυτικά στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ)», με σήμανση έκδοσης «6-7-2021» (βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙI., ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ και ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Γ), και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ)», με σήμανση έκδοσης «6-7-2021», δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» του Κεφαλαίου Ι του ανωτέρω Παραρτήματος.
Επιπλέον οφείλουν να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι οι πάσης φύσεως αμοιβές προερχόμενες από φορείς του Δημοσίου, συμπεριλαμβανόμενες και του παρόντος προγράμματος, δεν θα υπερβαίνουν το προβλεπόμενο από τις ισχύουσες διατάξεις του Ν.4354/2015 ποσό.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ: Δημοσίευση της ανακοίνωσης
Περίληψη της παρούσας ανακοίνωσης, η οποία πρέπει να περιέχει υποχρεωτικά τα όρια ηλικίας και όλα τα στοιχεία του άρθρου 21 παρ. 8 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει), να δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες του νομού Ηρακλείου.
Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ)» και το Ειδικό Παράρτημα: Απόδειξη Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «7-12-2020» να γίνει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης www.crete.gov.gr.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΜΕ.1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Κρήτης, Αυτοτελές Τμήμα Ευρωπαϊκών Διεθνών Θεμάτων και Ανάπτυξης Συνεργασιών, Γ. Αβέρωφ 1 (2ος όροφος) , Τ.Κ. 71201, Ηράκλειο, υπόψη κας Βασιλικής Μαδούλκα (τηλ. επικοινωνίας: 2813412428). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές

εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Μίσθ. Έργου (ΣΜΕ)· γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Μίσθ. Έργου (ΣΜΕ)·
Λοιπές πληροφορίες που αφορούν στο αντικείμενο του έργου, θα δίνονται από τη συντονίστρια του προγράμματος κα. Καρούσου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας: 28413 407910).
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Κατάταξη υποψηφίων
Αφού η υπηρεσία μας επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, τους κατατάσσει βάσει των κριτηρίων του νόμου (όπως αναλυτικά αναφέρονται στο Παράρτημα της ανακοίνωσης). Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για τη σύναψη της σύμβασης μίσθωσης έργου, πραγματοποιείται ως εξής:
1. Προηγούνται στην κατάταξη οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κύρια προσόντα της ειδικότητας και ακολουθούν οι έχοντες τα επικουρικά (Α’ επικουρίας).
2. Η κατάταξη μεταξύ των υποψηφίων που έχουν τα ίδια προσόντα (κύρια ή επικουρικά) γίνεται κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης (βαθμός πτυχίου, εμπειρία, διδακτορικός/μεταπτυχιακός τίτλος).
3. Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (βαθμός τίτλου σπουδών) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (εμπειρία). Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά
μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Ανάρτηση πινάκων και υποβολή ενστάσεων
Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στα καταστήματα των γραφείων μας
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή Περιφέρεια Κρήτης, Αυτοτελές Τμήμα Ευρωπαϊκών Διεθνών Θεμάτων και Ανάπτυξης Συνεργασιών, Γ. Αβέρωφ 1 (2ος όροφος) , Τ.Κ. 71201, Ηράκλειο, υπόψη κας Βασιλικής Μαδούλκα (τηλ. επικοινωνίας: 2813412428).
Η υπηρεσία προβαίνει στη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με τον επιλεγέντα υποψήφιο αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης. Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων βάσει αυτεπάγγελτου ή κατ΄ ένσταση ελέγχου από την υπηρεσίας μας που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα, ενώ λύεται η σύμβαση μίσθωσης

έργου με τον υποψήφιο ο οποίος δεν δικαιούνται απασχόλησης βάσει της νέας κατάταξης. Ο υποψήφιος αυτός λαμβάνει τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της λύσης της σύμβασης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή.
Απασχολούμενοι που αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.
Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που επιλέγονται είτε κατόπιν αναμόρφωσης των πινάκων είτε λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης μίσθωσης έργου.

Share
Ετικέτες: περιφέρειαergasia

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ