Ενισχύεται ο στρατός ξηράς, σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας με την οποία προκηρύσσονται 160 θέσεις οπλιτών και εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο τριών ετών µε δυνατότητα παράτασης τριών ετών, οι οποίες έχουν εγκριθεί για το έτος 2020.
Οι ενδιαφερόµενοι οπλίτες ή έφεδροι που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 13 Νοεμβρίου (όσα υποβληθούν µετά από αυτήν την ηµεροµηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµα).
Oι ενδιαφερόµενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα θα πρέπει να µην έχουν συµπληρώσει το εικοστό πέµπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους, σύµφωνα µε τις διατάξεις της στρατολογικής νοµοθεσίας (δηλ.γεννηµένοι από 1-1-1996 και µεταγενέστερα), κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών για αρχική ανακατάταξη ή επανακατάταξη.
«Δεν προβλέπεται αυτή τη στιγμή συνάντηση με τον κ. Ερντογάν. Δεν είναι βέβαιο ότι θα…
Με το άνοιγμα των σχολείων επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια εικόνα που γίνεται…
Η υλοποίηση του ΕΣΠΑ 2021-2027 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με το σύνολο των διαθέσιμων πόρων…
Υπεγράφη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτη Σχοινά, η απόφαση για την κατά…
Αυστηρούς περιορισμούς στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με…
Με απόφαση που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου κατανέμεται το ποσό εβδομήντα πέντε…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ