Προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων στον ΠΑΟΔΑΝ - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Θέσεις εργασίας

Προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων στον ΠΑΟΔΑΝ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΝ συνεδρίασε υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Χάρη Αλεξάκη, στην πρώτη συνεδρίαση, μετά από πάρα πολύ καιρό, που πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία, στον 3ο όροφο του «Ρεξ», δεδομένου ότι όλα τα μέλη του είναι πλέον εμβολιασμένα, εγκρίθηκε η συμμετοχή του ΠΑΟΔΑΝ στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για απασχόληση μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών.

O Οργανισμός θα ζητήσει την απασχόληση 2 διοικητικών υπάλληλων και 2 γενικών καθηκόντων, οι οποίοι προσλαμβάνονται για 1 + 1 έτη, με κάλυψη μισθοδοσίας/ασφάλισης κατά 75% από τον ΟΑΕΔ.

Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

Εγκρίθηκε πρόταση του Ποδηλατικού Ομίλου Νεαπόλεως «Δρήρος» για στήριξη της διεκδίκησης της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας, για να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2022. Για τη διοργάνωση απαιτείται παράβολο 7.000 ευρώ και 50 δωμάτια για φιλοξενία περίπου 100 ατόμων, με διατροφή.

Όπως επισημάνθηκε στη συνεδρίαση και από το μέλος του Δ.Σ. Λευτέρη Ραφαϊλάκη, θα πρέπει να γίνει ένα «καλεντάρι» εκδηλώσεων με βάση τις υφιστάμενες οικονομικές δυνατότητες του Οργανισμού, ώστε στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί, όπως κάνει πάντα, για διεκδίκηση επιχορηγήσεων από διάφορες πηγές και την προσέλκυση χορηγών.

Το δημοτικό στάδιο   

Η καθυστέρηση μεταγραφής στο Υποθηκοφυλακείο της μεταβίβασης του δημοτικού σταδίου Αγίου Νικολάου υποχρέωσε σε «αναδίπλωση». Σκοπός είναι να καταστεί εφικτή η απορρόφηση της εγκεκριμένης εδώ και καιρό χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Φιλοδήμος ΙΙ», για την αντικατάσταση του ταρτάν κλπ.

Όπως είπε ο κ. Αλεξάκης η καθυστέρηση της μεταγραφής οφείλεται σε κάποια φορολογικά ζητήματα που προέκυψαν στην πορεία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς ο χρόνος που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή. Ο Δήμος, όμως, έχει επιχορηγηθεί μέσω του «Φιλοδήμος» με 758.000 ευρώ και θα πρέπει σύντομα να απορροφηθεί για να μη χαθεί η σχετική πίστωση.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε ως φόρμουλα, η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και ΠΑΟΔΑΝ για την υλοποίηση του έργου.

 

anatolh.com

Share

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ