Θέσεις εργασίας

Συνολικά 30 επιχειρήσεις, με πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας, στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ το Σάββατο

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των επιχειρήσεων και οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας στην 39η «Ημέρα Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ελευσίνα το ερχόμενο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025 στο Elefsina Hotel (Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, 19200, Ελευσίνα) από τις 10:00 έως τις 18:00.
Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 30 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, με 1.000 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες υψηλής, μεσαίας και χαμηλής εξειδίκευσης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-elefsina-2025.
Οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων, που συμμετέχουν, αφορούν ενδεικτικά: βιομηχανίες (τροφίμων, χρωμάτων, ναυπηγοεπισκευαστική, μηχανημάτων και εργαλείων), χονδρικό και λιανικό εμπόριο (τροφίμων, οικιακών ειδών, πλαστικών, ηλεκτρικής ενέργειας κ.ά.), μεταφορές, αποθήκευση, επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις πλοίων.
Οι ειδικότητες, τις οποίες αναζητούν οι επιχειρήσεις, είναι ενδεικτικά: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, ψυκτικοί, στελέχη ελέγχου ποιότητας, χειριστές μηχανημάτων, μηχανουργοί και σωληνουργοί, ηλεκτροσυγκολλητές, μηχανικοί σχεδιασμού και παραγωγής, χειριστές κέντρων ελέγχου, τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων, σύμβουλοι πωλήσεων, αποθηκάριοι, οδηγοί, ταμίες, εργάτες παραγωγής, λογιστές και ειδικότητες σε όλο το φάσμα του ναυτιλιακού κλάδου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.
Πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ: www.dypa.gov.gr/memme.

Πρόσφατα άρθρα

Νίκος Παπαϊωάννου από τη συνάντηση Ελλήνων και Γάλλων Πρυτάνεων: «Ανοίγουμε πόρτες για τα πανεπιστήμια μας και δίνουμε περισσότερες ευκαιρίες στους φοιτητές»

Στο Παρίσι βρέθηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Νίκος Παπαϊωάννου, ως επικεφαλής της ελληνικής…

02/10/2026

Kυρ. Μητσοτάκης: Όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες θα έχουν ίδιες ευκαιρίες – Καμία ξεχασμένη περιοχή της πατρίδας

Ο Κολινδρός ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού στην περιφερειακή ενότητα Πιερίας, όπου…

02/10/2026

Εκτός λειτουργίας ΑΑΔΕ και Gov.gr από σήμερα 22.00 έως Κυριακή στις 14.00 – Ποιες ψηφιακές υπηρεσίες επηρεάζονται

Εκτός λειτουργίας θα τεθούν πολλές ψηφιακές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης…

02/10/2026

Ευ. Τουρνάς: Προετοιμαζόμαστε για το νέο κύμα κακοκαιρίας στην Κρήτη. Πάνω απ’ όλα η ανθρώπινη ζωή

Συνεδρίασε εκ νέου το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής…

02/10/2026

ΔΕΗ: Συνεχίζεται η έκπτωση στο «μπλε» τιμολόγιο, συγκράτηση της αύξησης στο «πράσινο»

Συνεχίζεται τον Οκτώβριο η προωθητική ενέργεια της ΔΕΗ για το σταθερό, “μπλε” τιμολόγιο στα 11,5…

02/10/2026

ΑΑΔΕ: Νέα διαδικασία για τις Φορολογικές Δεσμευτικές Απαντήσεις

Τη δυνατότητα να γνωρίζουν εκ των προτέρων πώς ερμηνεύει η ΑΑΔΕ τη φορολογική και τελωνειακή…

02/10/2026

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ