Την πρόσληψη 100 υπαλλήλων πανεπιστημιακή εκπαίδευσης με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας 18 μηνών, με στόχο να τρέξουν διαδικασίες έκδοσης των περίπου 450.00 εκκρεμών συνταξιοδοτικών αιτημάτων κύριας σύνταξης, επικουρικής και εφάπαξ.
Βάσει της απόφασης, θα υποβληθεί αίτημα στον ΑΣΕΠ, ώστε να χορηγήσει βεβαίωση σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου στον e-ΕΦΚΑ, με την οποία θα βεβαιώνεται ότι πρόκειται για γνήσια σύμβαση έργου που δεν υποκρύπτει εξαρτημένη εργασία και διαρκείς ανάγκες.
Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, διοικητικού – οικονομικού.
Να σημειωθεί ότι κατά το χθεσινό Δ.Σ. του e-ΕΦΚΑ, εγκρίθηκε επίσης δαπάνη ύψους 681.500 ευρώ που αφορά την αμοιβή των 100 ατόμων εντός του 2021.
Διαθέσιμη είναι από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η εφαρμογή για την υποβολή των Δηλώσεων συμπληρωματικού φόρου…
Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2027 έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή myCAR της…
Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που θέτει όρια στην ανεξέλεγκτη χρήση…
Στην υλοποίηση 90 συγκεκριμένων κυβερνητικών δεσμεύσεων έως το τέλος της τρέχουσας θητείας, με έμφαση στην…
Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τις πληρωμές του Οκτωβρίου 2026 προς εργαζόμενους, ανέργους, γονείς και ειδικές επαγγελματικές ομάδες, ανακοίνωσε η…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ