Oλοκληρώθηκαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2025» και χιλιάδες πολίτες αναμένουν α αποτελέσματα της κλήρωσης για την επιδότηση δωρεάν διακοπών.
Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών ενώ τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν εντός 10 ημερών από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Το πρόγραμμα προσφέρει e-vouchers ή αλλιώς άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες με ποσά επιδότησης που κυμαίνονται από 200€ έως 600€.
Ο Πάπας Λέων υποβλήθηκε την Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρέθηκε ο κάτω…
Ο Περιφερειάρχης Αττικής κρούει τον κώδωνα κινδύνου για την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται…
Σε ατομική ειδοποίηση προς 450 πρατηριούχους καυσίμων που δεν έχουν ολοκληρώσει την επικαιροποίηση και οριστικοποίηση…
Με συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι της 21ης Οκτωβρίου 2026 στα Προπύλαια στην Αθήνα και…
Με απόφαση που υπέγραψε πριν από λίγο ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, αναστέλλεται η…
Με τις καταθέσεις επιζώντων από το τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας και μίιας εργαζόμενης που…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ