Άννα Μαρία: Ποια είναι η Κρητικιά δικηγόρος που νίκησε στο Big Brother (VIDEOS) - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Web TV

Άννα Μαρία: Ποια είναι η Κρητικιά δικηγόρος που νίκησε στο Big Brother (VIDEOS)

“Ζαλισμένη” από το άκουσμα της είδησης ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού Big Brother, αλλά και μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως θα λάβει το έπαθο των 10.000 ευρώ, η Άννα Μαρία Ψυχάκη, η παίκτρια που κατηγορήθηκε από πολλούς για “θεατρινισμούς” και υπερβολές, διακρίθηκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αγαπώ πολύ τον κόσμο μου. Τον κόσμο που με ψήφισε. Και τον ευχαριστώ γιατί έδωσε χρήματα για εμένα που είμαστε τώρα σε πολύ δύσκολες εποχές. Και εγώ δεν είμαι αχάριστη, ποτέ δεν υπήρξα. Έχω μάθει από τους γονείς μου να παίρνω και να δίνω αγάπη. Πέρασα πολλές δυσκολίες και ήρθα εγώ να πω ποτέ να μην τα παρατάτε”. Είναι τα πρώτα της λόγια ως νικήτρια.

Η 36χρονη δικηγόρος από την Κρήτη, που υπήρξε το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόσωπο φέτος και που είχε φανατικούς υποστηρικτές αλλά και “εχθρούς”, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

Το όνομά της ήταν εδώ και πολλές εβδομάδες το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι υπήρξε μία παίκτρια που προκαλούσε συνεχώς εντάσεις, ενώ είχε τσακωθεί με όλους ανεξαιρέτως μέσα στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τους ατελείωτους καυγάδες, που συχνά κατάφερε και έβγαζε “εκτός εαυτού” τους συμπαίκτες της, η Άννα Μαρία μας χάρισε αμέτρητες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκινήσεων. Την είδαμε να ντύνεται νύφη, να σατιρίζει το “Χάος”, να φλερτάρει, να κλαίει, αλλά και να γελάει.

Εχει εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στο τηλεπαιχνίδι “Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha. Η ίδια είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι το 2019 και, μάλιστα, είχε κερδίσει 3.800 ευρώ.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε πει: “Ήμουν μόλις 8 χρόνων όταν μια οικογένεια χτύπησε τη δική μου οικογένεια. Μας κατηγόρησαν για κακούργημα το οποίο δεν είχε γίνει ποτέ γι’ αυτό και στα δικαστήρια δικαιωθήκαμε. Το αποτέλεσμα ήταν να πάμε σε ένα βράδυ στο Ηράκλειο, χωρίς σπίτι, χωρίς τίποτα, για να αποφύγουμε το μακελειό και τη βεντέτα. Εκεί με αποκαλούσαν τα παιδιά χωριάτα και φτώχια. Είχα απομονωθεί. Πήγαινα στο σχολείο και δεν μιλούσα σε κανέναν. Στα 15 μου με χτύπησε ξανά ο ειλεός. Ήμουν έναν μήνα στο νοσοκομείο. Ήμουν παντού καλωδιωμένη. Πάλι τα κατάφερα και επέζησα”.

Πηγή: news247.gr

Share
Ετικέτες: web tvBig Brother

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ