Απίστευτο περιστατικό στην Σπάρτη, με έναν πατέρα που δέχθηκε πρόστιμο επειδή έψαχνε αυτόν που χτύπησε την καρκινοπαθή κόρη του.
Αδυνατεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, το περιστατικό που έφερε στην δημοσιότητα το Spartanews από την πρωτεύουσα της Λακωνίας.
Εκεί λοιπόν το Σάββατο, η Δέσποινα Βαρβιτσιώτη μαζί με μία φίλη και τον αδελφό της, είχαν πάει στο προαύλιο μίας εκκλησίας, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιά, με κλωτσιές και μπουνιές.
Η 22χρονη, τρομοκρατήθηκε από τις απειλές του δράστη και περιορίστηκε στο να επικοινωνήσει με τον πατέρα της για να την παραλάβει από το σημείο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, καθώς είναι καρκινοπαθής.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, έγινε η μήνυση, η αστυνομία πήρε κατάθεση και ταυτοποιήθηκε ο δράστης.
Ο πατέρας της κοπέλας, Δημήτρης Βαρβιτσιώτης έχοντας ενημερωθεί ότι δεν είχαν προχωρήσει οι Αρχές στην σύλληψή του, πήγε στο σπίτι του και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για να μεταβεί στο σημείο, προκειμένου να μην περάσει το αυτόφωρο.
Μόνο που όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο και προχώρησαν στην σύλληψη του δράστη, έκοψαν και στον πατέρα πρόστιμο 300 ευρώ, γιατί δεν είχε στείλει SMS στο 13033 αν και σε όλο το διάστημα που είχε μεσολαβήσει βρισκόταν στο νοσοκομείο.
Πηγή: gazzetta – Spartanews
Ανοίγει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η πλατφόρμα για την καταβολή αποζημιώσεων που αφορούν 104…
Το πρωί της Παρασκευής (11.9.26) θα πραγματοποιηθεί τελικά η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του…
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί το πάρκο βιοτεχνολογίας Athens LifeTech Park, επένδυση της…
Τη δυνατότητα πρόσβασης σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης σε…
Διπλή οικονομική ενίσχυση μέσα στους επόμενους μήνες προβλέπει το νέο πλαίσιο για την επιστροφή ενοικίου…
Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει την Παρασκευή η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ - Πότε πληρώνεται η 4η…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ