Αναβάθμιση κτιριακών υποδομών των Παιδικών Σταθμών Βουκολιών και Σκινέ

Αναβάθμιση κτιριακών υποδομών των Παιδικών Σταθμών Βουκολιών και Σκινέ

2 Νοεμβρίου 2020

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει, ότι το προηγούμενο διάστημα, στα γραφεία του Δήμου, πραγματοποιήθηκαν οι Υπογραφές των Συμβάσεων για την “ Αναβάθμιση κτιριακών υποδομών των Παιδικών Σταθμών Βουκολιών και Σκινέ ”.

Πιο συγκεκριμένα τα έργα αφορούν, « Αναβάθμιση κτιρίου παιδικού σταθμού Βουκολιών», προϋπολογισμού 85.500,00€, καθώς και το έργο « Αναβάθμιση κτιρίου παιδικού σταθμού Σκινέ », προϋπολογισμού 80.000,00€.

Η υπογραφή των συμβάσεων πραγματοποιήθηκε από την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη και τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών, παρουσία και του Δημάρχου Πλατανιά κου Ιωάννη Μαλανδράκη.

Για τα δύο παραπάνω έργα, υπήρξε ενίσχυση με ιδίους πόρους του Ν.Π.Δ.Δ., με το ποσό των 70.000,0€, για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Οι εργασίες αφορούν παρεμβάσεις στα κτίρια, με διαρρυθμίσεις του εσωτερικού χώρου, χρωματισμούς, καθώς και άλλες επιβαλλόμενες παρεμβάσεις, προκειμένου οι Παιδικοί Σταθμοί να προσαρμοστούν στις υποχρεωτικές διατάξεις του Π.Δ.99/2017

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά, για την όσο το δυνατό λιγότερη όχληση στη λειτουργία των Σταθμών, ενώ θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση στους γονείς για το διάστημα που αυτοί θα απαιτηθεί να μην λειτουργούν.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<