Ηράκλειο: Ανοιχτό για όλους το Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο

Ηράκλειο: Ανοιχτό για όλους το Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο

18 Φεβρουαρίου 2020

Στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου της Δημοτικής Αρχής για την δημιουργία μιας πόλης ανθεκτικής, με αποτελεσματικές υποδομές κοινωνικής στήριξης και , ανθρωποκεντρικά δομημένη κοινωνική πολιτική, ο Δήμος Ηρακλείου έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα δομών και υπηρεσιών για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Μέρος αυτού του πλέγματος είναι και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο λειτουργεί για το κοινό Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:30 έως τις 14:00, στην οδό Κυδωνίας 7 (κάτω από το Πάρκο Θεοτοκοπούλου), προσφέροντας δωρεάν φάρμακα, σε ωφελούμενους, με κοινωνικά κριτήρια.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο, η λειτουργία του οποίου έχει ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020, δέχεται φάρμακα, παραφαρμακευτικά – υγειονομικά είδη καθώς και ιατρικό εξοπλισμό (π.χ. στρώματα κατακλίσεων, κηδεμόνες, αναπηρικά καροτσάκια κλπ). Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν , μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 2810-289874 – email: koinonikofarmakeio@heraklion.gr.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<