Κάλεσμα στους εκδρομείς να φύγουν από τις ορεινές περιοχές των Χανίων

Κάλεσμα στους εκδρομείς να φύγουν από τις ορεινές περιοχές των Χανίων

5 Ιανουαρίου 2020

Έκτακτη εισήγηση της Αντιπεριφέρειας Χανίων για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας “Ηφαιστίωνας” στο νομό για τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (5/1/2020) εφιστά την προσοχή στους πολίτες.

Λόγω έντονης έλευσης ακραίων καιρικών φαινομένων από τις επόμενες ώρες, η Αντιπεριφέρεια Χανίων καλεί όσους επισκέπτες έχουν μεταβεί στην περιοχή του Οροπεδίου Ομαλού στα Χανιά, να επιστρέψουν άμεσα, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την εκδήλωση της κακοκαιρίας.

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αποκλεισμού σε όλες τις ορεινές περιοχές των Χανίων, σύμφωνα με την εισήγηση της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ενώ οι αστυνομικές αρχές θα επιβάλλουν την τήρηση των απαραίτητων μέτρων τις επόμενες ώρες.

Οι πολίτες θα πρέπει να συμμορφωθούν με τις ενδείξεις των αρχών, ενώ όσοι βρίσκονται σε ορεινές περιοχές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την επιστροφή και τις γενικότερες μετακινήσεις τους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<