Νέος πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ ο Ζαχαρίας Καλογεράκης

Νέος πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ ο Ζαχαρίας Καλογεράκης

14 Φεβρουαρίου 2020

Νέος πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ εξελέγη σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μινώα Πεδιάδας, Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ του ΕΣΔΑΚ για την  εμπιστοσύνη τους  στο πρόσωπό μου εκλέγοντάς με, με ομόφωνη απόφαση, στην θέση του πρόεδρου.  Με αίσθημα ευθύνης και μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο, με γνώμονα τον Περιφερειακό Σχεδιασμό, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους μέλη μας, θέτουμε ως στόχο:

Να επιταχύνουμε τις διαδικασίες ανάθεσης των έργων που έχουν διασφαλίσει χρηματοδότηση.

Να εξασφαλίσουμε συμπληρωματικές χρηματοδοτήσεις για τα έργα που βρίσκονται στο στάδιο της ωρίμανσης.

Να στηρίξουμε τους ΟΤΑ για να αναλάβουν τις συνοδευτικές ενέργειες που είναι απολύτως απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία τους.

Παραμένω ένθερμος υποστηρικτής της αποκέντρωσης και της συνεργασίας. Η Εκτελεστική Επιτροπή θα βρίσκεται κοντά στις τοπικές κοινωνίες, θα συνεργάζεται με τους εκπροσώπους της και θα ενημερώνει για τη πορεία των έργων και των επιπτώσεων τους. Η αμφίδρομη ενημέρωση, ο διάλογος και η συστηματική διαβούλευση αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι.

Δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις μέσα από ομοψυχία, συναίνεση και σύνθεση απόψεων για ένα ισχυρό ΕΣΔΑΚ που θα ενισχύει  την βιωσιμότητα του συστήματος διαχείρισης με ταυτόχρονη διασφάλιση ποιοτικών και χαμηλού κόστους υπηρεσιών για τους πολίτες».

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<