Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στην υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στην υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους

1 Ιουλίου 2020

Στην υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους από το εξωτερικό που έφτασε το πρωί της Τετάρτης 1ης Ιουλίου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» μετά το άνοιγμα των διεθνών πτήσεων, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον αερολιμενάρχη  Γιώργο Πλιάκα για τον αριθμό των πτήσεων που αναμένονται τις επόμενες μέρες, καθώς για τα μέτρα ασφαλείας που έχουν  ληφθεί.

Αμέσως μετά δήλωσε: «Υποδεχόμαστε σήμερα τους πρώτους τουρίστες της φετινής θερινής περιόδου, με την αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Προφανώς η τουριστική σεζόν ξεκινά καθυστερημένα και δεν θα είναι όπως οι προηγούμενες, όμως ευελπιστούμε ότι εφόσον όλοι δείξουμε την απαραίτητη προσοχή, η Κρήτη θα παραμείνει ένας ασφαλής προορισμός  για επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, είναι έτοιμος να λάβει όποια μέτρα χρειαστεί για την στήριξη του τουρισμού αλλά και την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<