"Όχι στην υποβάθμιση των υπηρεσιών ΙΚΑ-ΕΦΚΑ και ΤΕΒΕ στην Ιεράπετρα" - voucherergasia.gr
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση

"Όχι στην υποβάθμιση των υπηρεσιών ΙΚΑ-ΕΦΚΑ και ΤΕΒΕ στην Ιεράπετρα"

Με τον Πρόεδρο και το μέλος του Συλλόγου εργαζομένων του ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ κ.κ. Χριστοδουλάκη Παύλο και Αγγελάκη Γεώργιο, καθώς και με την Προϊσταμένη του Ο.Α.Ε.Ε Ιεράπετρας, κα Μπαριτάκη Γεωργία συναντήθηκε εκτάκτως ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ύστερα από την αιφνίδια απόφαση του Υπουργείου Εργασίας που προβλέπει μεταξύ άλλων την υποβάθμιση του ΙΚΑ – ΕΦΚΑ και ΤΕΒΕ Ιεράπετρας και Σητείας από Διευθύνσεις σε Τμήματα.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Για άλλη μια φορά επιχειρείται η υποβάθμιση κεκτημένων Υπηρεσιών του Δήμου της Ιεράπετρας. Η Κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι δυνατόν να αποψιλώνεται από τις παραπάνω Υπηρεσίες ο Δήμος της Ιεράπετρας ταλαιπωρώντας έτσι χιλιάδες Γεραπετρίτες και επιφέροντάς τους πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση αναγκάζοντας τους να μεταβαίνουν στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Το ΙΚΑ της Ιεράπετρας καλύπτει ασφαλιστικά όχι μόνο τις ανάγκες πάνω από 28.000 κατοίκων του Δήμου Ιεράπετρας και της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, αλλά και εκατοντάδων κατοίκων όμορων περιοχών οι οποίοι επιλέγουν το ΙΚΑ-ΕΦΚΑ της Ιεράπετρας λόγω εγγύτητας και καλύτερης πρόσβασης.

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια υποβάθμισης των παραρτημάτων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ και ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ και στηρίζουμε τα αιτήματα των εργαζομένων τους.

Θα θέσουμε το θέμα άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να λάβουμε σχετικές αποφάσεις, ενώ προγραμματίζουμε συνάντηση με τους Βουλευτές του Νομού και με την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου, προκειμένου να μεταβούμε από κοινού με το Σύλλογο εργαζομένων, ώστε να επιτύχουμε την άρση της συγκεκριμένης απόφασης».

Πρόσφατα άρθρα

10.587 προσλήψεις με voucher και κοινωφελή ΟΑΕΔ σε μουσεία και τουρισμό

Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…

08/07/2014

«Έκλεισαν» τα ταμεία του Ευαγγελισμού οι εργαζόμενοι

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…

08/07/2014

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 20 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Προπτυχιακά   Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…

08/07/2014

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI

Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

08/07/2014

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…

08/07/2014

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών

Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…

08/07/2014

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ