Παρεμβάσεις προσβασιμότητας σε 27 σχολικά κτίρια από το Δήμο Μαλεβιζίου

Παρεμβάσεις προσβασιμότητας σε 27 σχολικά κτίρια από το Δήμο Μαλεβιζίου

2 Ιουνίου 2020

Κατασκευή και τοποθέτηση ραμπών προσβασιμότητας ΑμεΑ, κατασκευή εδικών χώρων υγειινής ΑμεΑ, αναχρωματισμοί, αντικατάσταση υλικών κ.α. περιλαμβάνονται στην πρόταση που υπέβαλλε ο Δήμος Μαλεβιζίου για 27 σχολικά κτίρια, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών. Η σχετική απόφαση, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ έχει ήδη υπογραφεί, με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα να αναφέρει:

«Η προσπάθεια που καταβάλλουμε για την άντληση νέων πόρων, αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία, αποδίδει καρπούς. Η πρότασή μας για την κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μαλεβιζίου έλαβε το πράσινο φως από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ενισχύουμε τα σχολικά μας κτίρια με περίπου 100.000,00€ μέσω του προγράμματος Φιλόδημος II. Θερμά συγχαρητήρια στην Τεχνική μας Υπηρεσία και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση. Οι σχολικές μας μονάδες αποτελούν προτεραιότητα. Συνεχίζουμε»!

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<