Συνάντηση για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Συνάντηση για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

30 Μαρτίου 2021

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνη Παπαδεράκη, του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Τοπολιανάκη, και της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών του Νομού Χανίων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παυλάκη.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Τονίστηκαν τα προβλήματα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και κυρίως οι τρόποι χρηματοδότησής τους από την Περιφέρεια Κρήτης. Συζητήθηκαν τυχόν αλλαγές στα κριτήρια χρηματοδότησης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ που θα πρέπει να υιοθετηθούν ώστε να είναι δυνατότερη και για περισσότερους δικαιούχους, σε περίπτωση ενεργοποίησης συμπληρωματικού προγράμματος.

Οι κύριοι Καλογερής και Παπαδεράκης ανέφεραν ότι έχει συζητηθεί ήδη το θέμα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, και τους διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθούν προσπάθειες εύρεσης και διάθεσης πρόσθετων πόρων προκειμένου να στηριχθούν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες δεν ενισχήθηκαν για διάφορους λόγους από τα μέχρι τώρα προγράμματα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<