Θεοδωρικάκος: ΥΠΕΣ και Αυτοδιοίκηση θα προστατεύσουν και θα αναβαθμίσουν το περιβάλλον

Θεοδωρικάκος: ΥΠΕΣ και Αυτοδιοίκηση θα προστατεύσουν και θα αναβαθμίσουν το περιβάλλον

29 Ιανουαρίου 2020

Τη δέσμευση ότι το υπουργείο Εσωτερικών και η Αυτοδιοίκηση θα προστατεύουν και θα αναβαθμίσουν το περιβάλλον, επεκτείνοντας το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε ολόκληρη τη χώρα, ανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια του νέου Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στη Νέα Σμύρνη (Ευξείνου Πόντου και Σωκίων).

Η Νέα Σμύρνη είναι μια από τις πέντε πόλεις στις οποίες εφαρμόζεται το πιλοτικό πρόγραμμα Νέα Γενιά Ανακύκλωσης του υπουργείου Εσωτερικών, για την ανταποδοτική ανακύκλωση. Έχουν προηγηθεί εγκαίνια σε αντίστοιχους πολυχώρους σε Καλλιθέα, Ναύπλιο και έπονται στα Ιωάννινα και στην ‘Ανδρο.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του μητροπολίτη Νέας Σμύρνης, Συμεών και παρέστησαν ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, οι δήμαρχοι Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, Δάφνης-Υμηττού, Αναστάσιος Μπινίσκος και Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούστου και ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Νίκος Χιωτάκης. 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<