Υπέγραψε την σύμβαση για 10 οικίσκους για τις ανάγκες της  προσχολικής εκπαίδευσης ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Υπέγραψε την σύμβαση για 10 οικίσκους για τις ανάγκες της  προσχολικής εκπαίδευσης ο Δήμαρχος Ηρακλείου

2 Σεπτεμβρίου 2020

Τη σύμβαση για την τοποθέτηση σε δυο ακίνητα του Δήμου Ηρακλείου δέκα οικίσκων, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν μέρος των αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, υπέγραψαν το μεσημέρι της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Η σύμβαση υπεγράφη στο γραφείο του Δημάρχου, στην Λότζια, παρουσία και του Αντιδημάρχου Παιδείας Νίκου Αγγελάκη και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ευγενίας Στυλιανού. Έξι οικίσκοι θα τοποθετηθούν σε ακίνητο στις Μεσαμπελιές (οδός Μυρτιάς) και τέσσερις στο Δειλινό (οδός Μιχαήλ Μανασάκη και Κουνάβων).

Το χρονοδιάγραμμα για την τοποθέτηση των οικίσκων είναι 45 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Παράλληλα, για την μεταβατική περίοδο μέχρι την τοποθέτηση των 10 οικίσκων, o Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, έχει ήδη εξασφαλίσει την διάθεση 11 πλήρως εξοπλισμένων και λειτουργικών αιθουσών, με την δυνατότητα να γίνουν 12  μετά την ολοκλήρωση τοποθέτησης των δικαιούχων voucher.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου είχε αναλάβει την εξεύρεση 10 αιθουσών, ενώ την τοποθέτηση άλλων 22 έχει αναλάβει η ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.).

 

 

 

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<