ΕΛΓΑ: Με γρήγορους ρυθμούς οι αποζημιώσεις στους πληγέντες

ΕΛΓΑ: Με γρήγορους ρυθμούς οι αποζημιώσεις στους πληγέντες

27 Σεπτεμβρίου 2020

Για απερίγραπτη και ασύλληπτη καταστροφή έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στην ΕΡΤ για την περιοδεία και την αυτοψία που πραγματοποίησε σε πληγείσες περιοχές.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ τόνισε ότι τη Δευτέρα θα γίνει μία πρώτη εκτίμηση του κόστους των καταστροφών και της απαιτούμενης δαπάνης για τις αποζημιώσεις,. Η ευρεία σύσκεψη θα γίνει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Την Τρίτη το πρωί θα υποβληθεί το σχετικό αίτημα στον Υπουργό Οικονομικών και η επιχορήγηση θα γίνει από το αποθεματικό της χώρας. Ήδη εκτιμητές του ΕΛΓΑ καταγράφουν τα στοιχεία και από τη Δευτέρα θα ενισχυθούν τα κλιμάκιά τους.

Στόχος, όπως δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος, είναι να αποζημιωθούν το γρηγορότερο, ακόμα και εντός 48ωρου από την έγκριση του αιτήματος της επιχορήγησης από το Υπ. Οικονομικών, οι πληγέντες, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση των περιοχών που επλήγησαν, ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<