Μέσα στο 2020 η προκήρυξη για συμμετοχή στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών

Μέσα στο 2020 η προκήρυξη για συμμετοχή στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών

9 Ιανουαρίου 2020

Με την ελπίδα ότι οι συμμετοχές θα είναι αρκετές από τη μια, αλλά και ότι όσοι μετάσχουν σε αυτό θα έχουν τα εχέγγυα και θα στηριχθούν ουσιαστικά, αναμένεται το νέο πρόγραμμα εντός του τρέχοντος έτους για Νέους αγρότες.

Με βάση όσα είχαν γίνει γνωστά από τις Διαχειριστικές Αρχές του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης η προκήρυξη, εντός του 2020, μιας ακόμη πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών θα έρθει, προσφέροντας μια ακόμη επαγγελματική ευκαιρία.

Μιλάμε για την 3η κατά σειρά προκήρυξη, η οποία θα έχει προϋπολογισμό κοντά στα 100 εκατ. ευρώ και θα πριμοδοτήσει περισσότερους από 5.000 δικαιούχους.

Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα έρθει να καλύψει ανάγκες στον πρωτογενή τομέα, θα κρατήσει πολλούς συμπολίτες μας στην ύπαιθρο, αλλά και θα συμβάλλει στην απορρόφηση κονδυλίων από την Ε.Ε. τα οποία σε αντίθετη περίπτωση μπορεί και να χαθούν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<