voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΕΟΠΥΥ – λουτροθεραπεία: Δείτε αν δικαιούστε τα 150 ευρώ

    Η Κρήτη γίνεται διεθνές εργαστήριο καινοτομίας – Ερευνητές από 25 κορυφαία πανεπιστήμια βρίσκονται στα Ανώγεια

    Η Κρήτη γίνεται διεθνές εργαστήριο καινοτομίας – Ερευνητές από 25 κορυφαία πανεπιστήμια βρίσκονται στα Ανώγεια

    Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου ενόψει της κακοκαιρίας – Σε “Red Code” 11 περιοχές – Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

    Εκδηλώσεις σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους για την Πανσέληνο του Αυγούστου – Κλειστή η Ακρόπολη

    Πανσέληνος Αυγούστου: Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  • Εκπαίδευση
    Το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας για τους διορισμούς μονίμων και τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Σε ΦΕΚ η κατανομή 5.487 μόνιμων διορισμών στην Εκπαίδευση

    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τα voucher – Τι ισχύει για τους πολύτεκνους

    φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

    Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου οι αιτήσεις

    Παιδικοί Σταθμοί: Πού βρίσκεται η προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις

  • Θέσεις εργασίας
    Το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας για τους διορισμούς μονίμων και τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Σε ΦΕΚ η κατανομή 5.487 μόνιμων διορισμών στην Εκπαίδευση

    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    ΔΥΠΑ: Τι ώρα ξεκινούν το απόγευμα οι αιτήσεις για 1.000 θέσεις με μισθό έως 1.250 ευρώ – Πότε λήγει η προθεσμία

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    ΔΥΠΑ: Ανοίγουν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για 1.000 θέσεις άνεργων πτυχιούχων

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Από 27/07 ανοίγουν οι αιτήσεις για 1.000 θέσεις ανέργων πτυχιούχων

  • Οικονομία

    Επίδομα ενοικίου: Πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση στον ΟΠΕΚΑ για να το λάβετε – Τα βήματα

    Πληρωμές ΟΠΕΚΑ: Τι ισχύει με το επίδομα παιδιού

    super market

    Αρχίζει σήμερα η υποβολή προτάσεων για τις μειώσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ – Στόχος εκπτώσεις έως 20%

    Δημογραφικό: Οι τρίτεκνοι γίνονται πολύτεκνοι – Ποια προνόμια αποκτούν

    ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ: Την Τρίτη η πρώτη καταβολή του βοηθήματος σε τρίτεκνους και πολύτεκνους

  • Εργασιακά
    Υπ. Εργασίας: Οι εργασιακές σχέσεις στο επίκεντρο του νέου ν/σ

    Υπουργείο Εργασίας: Έξι νέες ρυθμίσεις για την προστασία της μητρότητας

    Οι πρώτοι κλάδοι όπου το τέλος επιτηδεύματος μειώνεται ή μηδενίζεται

    Προς γενική κατάργηση το τέλος επιτηδεύματος

    Το στοίχημα των νέων, καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας (πινακες)

    Δεκαπενταύγουστος: Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν την αργία

    Στη «Διαύγεια» η ΚΥΑ για την παράταση της άδειας ειδικού σκοπού

    Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί – Πόσα χρήματα θα λάβετε

  • VOUCHER

    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τα voucher – Τι ισχύει για τους πολύτεκνους

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για άνεργους άνω των 55 ετών – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    Voucher για smartphone: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 70 ευρώ

    Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    ΔΥΠΑ: Σχεδόν 48.000 ωφελούμενοι από προγράμματα απασχόλησης στην Πελοπόννησο

  • Πολιτική
    Κυρ. Μητσοτάκης: “Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε έναν οδικό χάρτη για την επίλυση της μίας και μόνης διαφοράς μας”

    Κυρ. Μητσοτάκης: Νέα μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο κατά 10 λεπτά ανά λίτρο

    Γεωργιάδης: Οριζόντια μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης δεν γίνεται

    Άδ. Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΣ

    Παπαθανάσης για ΕΣΠΑ: Έρχονται νέες δράσεις ενίσχυσης μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων

    Παπαθανάσης: Τα μέτρα της ΔΕΘ θα εξαρτηθούν από την πορεία της οικονομίας – Δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για 13η σύνταξη

    Αυξήσεις μισθών και συντάξεων – Τα σενάρια για κατώτατο μισθό και εθνική σύνταξη

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Web TV

Περισσότερες από 8.000 μέχρι τώρα οι αιτήσεις πλημμυροπαθών για αποζημιώσεις – Ξεπερνούν τις 5.000 και οι αυτοψίες-καταγραφές ζημιών σε κτίρια (VIDEO)

από NEWS ROOM
14/09/2023
σε Web TV, Αγροτικά
113
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στον εντατικό ρυθμό υλοποίησης των μέτρων της κρατικής αρωγής αναφέρθηκε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χ. Τριαντόπουλος, μιλώντας από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Από τη Δευτέρα που έχει ανοίξει η πλατφόρμα και μέχρι τώρα, έχουν υποβληθεί 5.000 οριστικές αιτήσεις, καθώς και 3.000 προσωρινές αιτήσεις.

Όπως έχουμε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή, από σήμερα η πλατφόρμα άνοιξε και για τη Λάρισα και τη Φθιώτιδα.

Είναι χρήσιμο να σημειώσουμε ξανά, ότι μέχρι τώρα έχουν ενταχθεί οι νομοί Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων.

ΣχετικάΆρθρα

Οι τραγικές συνέπειες της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβολή 54,3 εκατομμυρίων ευρώ σε 42.522 δικαιούχους για ζωοτροφές και ζημιές από την κακοκαιρία Daniel

28/10/2025
Εντός της επόμενης εβδομάδας οι δηλώσεις για αποζημιώσεις από τους παραγωγούς της Θεσσαλίας

Λάρισα: Μήνυμα από ΕΛΓΑ σε αγρότες και κτηνοτρόφους να επιστρέψουν αποζημιώσεις από την κακοκαιρία Daniel

04/10/2025

Δηλαδή, μπορούν να κάνουν αίτηση στην πλατφόρμα όλοι οι πληγέντες από αυτούς τους νομούς.

Δεν αφορά συγκεκριμένες περιοχές.

Αφορά τους πληγέντες σε όλο το εύρος του κάθε νομού» ανάφερε ο υφυπουργός και προσέθεσε ότι ειδική μέριμνα υπάρχει για τα χωριά που επλήγησαν καθολικά από τις πλημμύρες, στο πλαίσιο της συνεργασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την ΑΑΔΕ.

Ο κ. Τριαντόπουλος υπενθύμισε ακόμα ότι δεν απαιτείται αυτοψία για να καταβληθεί η αποζημίωση για την οικοσκευή και για τις πρώτες ανάγκες και ότι δρομολογείται αυτοματοποιημένη διαδικασία για να καταβληθεί η αποζημίωση άμεσα, τις επόμενες ημέρες, χωρίς να απαιτείται η αίτηση στην πλατφόρμα.

«Η μέριμνα δεν αφορά το ποσό που καταβάλλεται. Δηλαδή, 6.600 ευρώ θα καταβληθούν σε έναν δικαιούχο ενός χωριού που επλήγη ολικώς. Και 6.600 ευρώ θα καταβληθούν και σε έναν δικαιούχο που έχει πληγεί σημαντικά σε μία άλλη περιοχή, πέρα των συγκεκριμένων χωριών. Απλώς, σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται η αυτοψία από τα αρμόδια κλιμάκια. Κλιμάκια που βρίσκονται συνεχώς στο πεδίο, έχοντας πραγματοποιήσει, με το σημερινό έργο, περισσότερες από 5.000 αυτοψίες και καταγραφές ζημιών σε σπίτια και κτίρια.

Και προχωρά η διαδικασία αυτοψιών με τους ίδιους ταχείς ρυθμούς», εξήγησε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και επανέλαβε ότι αυτή η διαδικασία δεν προϋποθέτει τη διατήρηση της οικοσκευής του εντός της πλημμυρισμένης οικίας. Δηλαδή, όπως είπε, για τις περιοχές που θα γίνουν αυτοψίες οι πληγέντες μπορούν να προχωρήσουν στους καθαρισμούς, τηρώντας φωτογραφικό αρχείο από το εσωτερικό του πληγέντος κτιρίου.

Παράλληλα, συνεχίζονται και οι καταγραφές, αλλά και οι αυτοψίες, που αφορούν τις επιχειρήσεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Τριαντόπουλος, μέχρι σήμερα, έχουν υποβληθεί 3.330 αιτήσεις στην Περιφέρεια και τις Επιτροπές Κρατικής Αρωγής, ενώ έχουν γίνει ήδη 707 αυτοψίες.

«Συνεχίζονται και οι καταγραφές των ζημιών στον πρωτογενή τομέα, σε ένα πλαίσιο στενότατης συνεργασίας με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Συνεχίζονται οι υποβολές δηλώσεων ζημιάς στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, τόσο για τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ, όσο και για όλα τα υπόλοιπα που καλύπτονται από το πλαίσιο της Κρατικής Αρωγής. Πλαίσιο που καλύπτει, τόσο ό,τι περιλαμβάνονταν στα ΚΟΕ, ό,τι και εκτός αυτών, περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, το έγγειο κεφάλαιο, τα προϊόντα, τα εμπορεύματα, τα μηχανήματα, τον εξοπλισμό, έτσι ώστε να στηριχθεί ο αγρότης ο οποίος έχει πληγεί.

Μέριμνα, υπάρχει, επίσης, από το υπουργείο Ανάπτυξης για τη στήριξη των καταναλωτών στη Θεσσαλία που επλήγη από την κακοκαιρία και την αποτροπή φαινομένων αισχροκέρδειας», τόνισε, ενώ προσέθεσε ότι με τα κλιμάκια ελεγκτών της ΔΙΜΕΑ στη Θεσσαλία γίνονται έλεγχοι για την τήρηση της νομοθεσίας σχετικά με την ανώτατη τιμή πώλησης στο εμφιαλωμένο νερό και το πλαφόν στο περιθώριο μεικτού κέρδους, καθώς και στις τιμές πώλησης των προϊόντων στις λαϊκές αγορές.

«Τέλος, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με τις υπεραγορές τροφίμων και τις αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και επίπλων, δρομολογούνται εκπτώσεις προς τους καταναλωτές στη Θεσσαλία.

Όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία, όλοι οι φορείς, μεριμνούν για να στηριχθεί η Θεσσαλία που δοκιμάζεται.

Μεριμνούν και εργάζονται για να ορθοποδήσει η περιοχή και οι κάτοικοί της, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Και όλοι μαζί θα το πετύχουμε», κατέληξε ο κ. Τριαντόπουλος.

Στα 48 ανέρχονται τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στις πληγείσες περιοχές

Στις 26 υπηρεσίες υγείας του ΕΣΥ που βρίσκονται στις περιφερειακές ενότητες Λάρισας, Μαγνησίας ,Τρικάλων και Καρδίτσας, προσήλθαν χθες και σήμερα, 1.396 πολίτες για διάφορα ενοχλήματα υγείας. Από αυτούς, 48 διαγνώστηκαν με γαστρεντερίτιδα και 65 με λοιμώξεις του αναπνευστικού. Δηλαδή, δύο κρούσματα γαστρεντερίτιδας παραπάνω από χθες και 41 λοιμώξεις του αναπνευστικού. Τα παραπάνω ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, κατά την ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

Σχετικά με την ασφάλεια του νερού:

Δήμος Βόλου, το νερό δεν είναι κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση

Δήμος Νοτίου Πηλίου, το νερό είναι ακατάλληλο

Δήμος Αρμυρού, κατάλληλο

Δήμος Ρήγα Φεραίου, κατάλληλο

Δήμος Παλαμά, ακατάλληλο

Δήμος Σοφάδων, ακατάλληλο

Δήμος Καρδίτσας, κατάλληλο

Δήμος Μουζακίου, κατάλληλο

Δήμος Αργιθέας, ακατάλληλο

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, ακατάλληλο

Λάρισα

Δήμος Λάρισας, το νερό είναι κατάλληλο

Δήμος Ελασσόνας, κατάλληλο

Δήμος Φαρσάλων, ακατάλληλο

Δήμος Τυρνάβου, κατάλληλο

Δήμος Κιλελέρ, ακατάλληλο

Δήμος Αγιάς, κατάλληλο

Δήμος Τεμπών, κατάλληλο

Τρίκαλα

Δήμος Τρικκαίων, το νερό είναι κατάλληλο

Δήμος Πύλης, ακατάλληλο

Δήμος Μετεώρων, κατάλληλο

Δήμος Φαρκαδόνας, ακατάλληλο

Έχει ενταθεί η εντομολογική επιτήρηση και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν περισσότερα στοιχεία, κατέληξε η κ. Αγαπηδάκη.

 

Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα: Ενημέρωση από τον Μ.. Γραφάκο για τη διαχείριση των αστικών αποβλήτων και την απομάκρυνση των υπόλοιπων υλικών

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος για τα θέματα διαχείρισης των αποβλήτων τόνισε:

«Σήμερα όλοι οι δήμοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν απρόσκοπτα την αποκομιδή των αστικών αποβλήτων. Η πρόσβαση στους χώρους Υγειονομικής ταφής αποβλήτων στις ενότητες Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας ήταν ομαλή όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Από τους επτά δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, οι δύο είχαν πρόσβαση στο χώρο υγειονομικής ταφής, ενώ το ζήτημα στους υπόλοιπους πέντε αντιμετωπίζεται σε συνεργασία με τους δήμους και το υπουργείο Εσωτερικών σε γειτονικούς χώρους υγειονομικής ταφής.

Σε ό,τι αφορά τα ογκώδη υλικά σε μεγάλες ποσότητες στο Παλαμά, από αύριο θα ξεκινήσει επιχείρηση απομάκρυνσής τους και θα οδηγηθούν σε χώρο για τη σχετική επεξεργασία τους. Η επιχείρηση αυτή θα κορυφωθεί από την Παρασκευή και μετά.

Τέλος όσον αφορά τα βιομηχανικά απόβλητα που υπάρχουν σε ορισμένες περιοχές της Περιφέρειας Λαρίσης, κυρίως στο Δήμο Λαρίσης, υπάρχει συνεργασία με εξειδικευμένο φορέα για την απομάκρυνσή τους».

 

Λ. Αυγενάκης: Τον Οκτώβριο η προκαταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες γεωργούς και κτηνοτρόφους

Εντός Οκτωβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι προκαταβολές των αποζημιώσεων στους πληγέντες γεωργούς και κτηνοτρόφους από την θεομηνία «Daniel» που έπληξε τη Θεσσαλία, όπως τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, από το Συντονιστικό της Λάρισας.

Όπως είπε, «ο χρόνος καταβολής των αποζημιώσεων για τη φυτική παραγωγή εξαρτάται από τον χρόνο ολοκλήρωσης υποβολής των δηλώσεων από τους πληγέντες παραγωγούς» και διευκρίνισε ότι αφορά τη ζωική και φυτική παραγωγή και «όχι για τις αποζημιώσεις που σχετίζονται με τις Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις, που αρμόδια είναι η Κρατική Αρωγή και ο κ. Τριαντόπουλος».

Στην περιοχή βρίσκονται 27 μικτά κλιμάκια του ΕΛΓΑ που έχουν ξεκινήσει εκτιμητικό έργο, ενώ για να διευκολυνθούν οι παραγωγοί και να επιταχυνθεί η διαδικασία, ο ασφαλιστικός οργανισμός έχει ανοίξει στη Λάρισα γραφείο παροχής πληροφοριών.

Για τις εκτιμήσεις που καλύπτονται από την Κρατική Αρωγή, όπως είπε, υπάρχει συνεργασία με το ΓΕΩΤΕΕ, παράρτημα Κεντρικής Ελλάδος και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων, που θα ενισχύσουν τα κλιμάκια με στελέχη τους.

Παράλληλα, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι πρώτη προτεραιότητα του ΥΠΑΑΤ είναι η συγκέντρωση και διαχείριση των νεκρών ζώων. Όπως δήλωσε, μέχρι σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με στοιχεία του ΕΛΓΑ, έχουν δηλωθεί οι εξής απώλειες ζωικού κεφαλαίου:

– 49.050 αιγοπρόβατα

– 19.295 χοίροι

– 4.186 βοοειδή

– 40.330 πτηνά

– 43.980 μελισσοσμήνη

Η συλλογή και διαχείριση των νεκρών ζώων παραμένει στο 50% των δηλωθέντων, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην προσέγγιση πολλών κτηνοτροφικών μονάδων.

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι είχαν συλλεγεί και διαχειριστεί (σ.σ. υγειονομική ταφή ή καύση) 24.856 νεκρά αιγοπρόβατα, 7.500 χοίροι, 35 βοοειδή, και 23.900 πτηνά.

«Η διαχείριση των νεκρών ζώων γίνεται σε πιστοποιημένους χώρους σε Βέροια, Κοζάνη, Τρίπολη και Καβάλα, ενώ αυτήν την ώρα αναμένεται να αποκατασταθεί η πρόσβαση και να ξεκινήσει η λειτουργία του αντίστοιχου εργοστασίου στη ΒΙΠΕ της Λάρισας» είπε.

Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι δεν απαιτείται η καταβολή εκτιμητικών τελών στον ΕΛΓΑ από τους πληγέντες παραγωγούς, ενώ ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ έχει αναστείλει την είσπραξη τελών για γάλα και κρέας.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του ζωικού και του φυτικού κεφαλαίου, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έχουν υποβληθεί 300 δηλώσεις για αποζημιώσεις που αφορούν στο φυτικό κεφάλαιο και 1.300 δηλώσεις για το ζωικό κεφάλαιο.

Ο κ. Αυγενάκης κάλεσε τους αγρότες να μην «ακούνε ανεύθυνες φωνές που μιλούν για αδυναμία καλλιέργειας για μια πενταετία» προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «καμιά πολιτική σκοπιμότητα και κανένα “fake news” δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη γνώμη των επιστημόνων την οποία, ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις, οφείλουμε να σεβόμαστε και να ακολουθούμε».

Υπενθύμισε επίσης, ότι για τους παραγωγούς σε Θεσσαλία, Έβρο και Φθιώτιδα έχει δοθεί παράταση στην υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2023 έως και τις 6 Οκτωβρίου.

Σχετικά με τις ζωοτροφές, όπως είπε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και τους δήμους, μεριμνά για την προμήθεια και διανομή σε όσους κτηνοτρόφους έχουν άμεσα ανάγκη.

Επίσης, ήδη έχει γίνει μια πρώτη σύσκεψη με εκπροσώπους των 57 ΤΟΕΒ και του ΓΟΕΒ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με σκοπό τη μακροσκοπική καταγραφή των ζημιών και τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουμε

Ολοκληρώνοντας ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι «εντολή του πρωθυπουργού είναι να μη φύγουμε από εδώ εάν δεν μπει σε κανονικότητα αυτός ο τόπος. Θα μπει, είναι στο δικό μας χέρι» δήλωσε ο κ. Αυγενάκης, συμπληρώνοντας: «Υπάρχει πόνος, στεναχώρια, αλλά υπάρχει και ελπίδα».

Ετικέτες: Κακοκαιρία Daniel

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • sunexizetai-h-orizontia-sthriksh-sto-agrotiko-reumaΟΠΕΚΑ: Δωρεάν διακοπές για αγρότες – Τι προβλέπουν τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας

    27 Ιούλ 2026

  • Παρουσίαση Βιβλίου για τον Γέροντα ΙωαννίκιοΓέροντας Ιωαννίκιος – Παρουσίαση βιβλίου του Θεοφάνη Αλμπάνη (video)

    22 Ιούλ 2026

  • Σχοινάς: Δεκτές όλες οι επιλέξιμες αιτήσεις για τα θερμοκήπια

    18 Ιούλ 2026

  • ΥΠΑΑΤ: Παράταση υποβολής δηλώσεων πρώτης φάσης έως τις 31 Ιουλίου για τις αιτήσεις ενίσχυσης αγοράς λιπασμάτων

    17 Ιούλ 2026

  • antidraseis-apo-tous-agrotes-gia-auksiseisΠαράταση υποβολής δηλώσεων έως τις 31 Ιουλίου για τις αιτήσεις ενίσχυσης αγοράς λιπασμάτων

    17 Ιούλ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Παιδικοί Σταθμοί: Πού βρίσκεται η προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις

    324 shares
    Share 130 Tweet 81
  • ΔΥΠΑ: Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για άνεργους άνω των 55 ετών – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    201 shares
    Share 80 Tweet 50
  • Πανελλαδικές 2026: Ποιο λύκειο «σάρωσε» με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%!

    179 shares
    Share 72 Tweet 45
  • ΔΥΠΑ: Αρχές Αυγούστου το νέο πρόγραμμα απασχόλησης για ανέργους 55+

    136 shares
    Share 54 Tweet 34
  • Λιμενικό Σώμα: 500 προσλήψεις εκτός πανελλαδικών εξετάσεων

    187 shares
    Share 75 Tweet 47

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.