Θέμα voucherergasia.gr: Δίνουν το κρασί της ΕΑΣΗ για να μετατραπεί σε οινόπνευμα και να διατεθεί στους πολίτες!

Θέμα voucherergasia.gr: Δίνουν το κρασί της ΕΑΣΗ για να μετατραπεί σε οινόπνευμα και να διατεθεί στους πολίτες!

17 Μαρτίου 2020

Στο πλευρό της κοινωνίας που αγωνίζεται να ξεπεράσει την πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί με την επέλαση του κορωνοϊού βρίσκεται και η ΈΑΣΗ, όπως αποδεικνύεται μέσα από την πρόταση που έχει «πέσει στο τραπέζι».

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Μύρωνας Χιλετζάκης, ο οποίος ήταν και αυτός που κατέθεσε την πρόταση την οποία σας παρουσιάζει σήμερα το voucherergasia.gr, προτείνει λοιπόν τη διάθεση και των 3500 τόνων κρασιού που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις δεξαμενές της ΕΑΣΗ, προκειμένου με τη διαδικασία απόσταξης κρίσης να μετατραπεί σε οινικό οινόπνευμα, το οποίο να διατεθεί για τις ανάγκες κάλυψης σε αντισηπτικό.

Με δεδομένη την αγωνία των πολιτών για να εξασφαλίσουν μια ποσότητα αντισηπτικού (βλέπουμε τι γίνεται στα σούπερ μάρκετ, την ώρα που τα αντισηπτικά είναι εξαφανισμένα από τα φαρμακεία), η παραγωγή οινικού οινοπνεύματος, σε μια συνολική ποσότητα που θα αγγίξει τους 500 τόνους, θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την κοινωνία!

Η πρόταση του κ. Χιλετζάκη, αναμένεται να συζητηθεί – προκειμένου να παρθεί η οριστική απόφαση – τις επόμενες μέρες, μέσω τηλεδιάσκεψης, από το προεδρείο της ΕΑΣΗ. «Η πρόταση που κατέθεσα βρίσκει σε πρώτη φάση σύμφωνο το προεδρείο. Αν τελικά, μετά από τη σύγκλιση του συμφωνήσουμε όλοι, τότε θα έρθουμε σε άμεση επαφή με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη διάθεση του κρασιού σε τιμή κόστους, με στόχο να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους συμπολίτες μας», επισημαίνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Από εκεί και μετά θα είναι στο χέρι του Υπουργείου για να κινηθεί άμεσα η διαδικασία και το κρασί να διατεθεί ως οινόπνευμα πλέον στους πολίτες.

 

Ανδρέας Κριτσωτάκης

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<